Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerettek valakit, mennyi ideig tepertek utána?
Kicsit határozottabban add a tudtára, h már nem lesz köztetek semmi.
Csóri gyereknek nagyon kellesz, ez még eltart egy darabig, de te mindig állj ki amellett h neked nem kell.
Abbamarad... Azzal meg ne foglalkozz h kinek mit mond.
Legyen több eszed.
23/F
hát az a helyzet hogy ez elég fos egy helyzet.
kidobott a barátnőm, elképesztően megviselt a dolog.. nem részletezem. valahogy visszakönyörögtem magam, 1 hónap után nekem lett elegem és kidobtam, most meg neki rossz. mondom erre sose lesz megoldás???? (ezt 4 év együttlét után, gondolhatod mennyi minden fűz minket már egybe, azóta is beszélünk minden nap pedig tudjuk mindketten hogy nem kéne...)
19f
Nem teperek... nem alázom meg magam.
Megváltozik persze.... jó duma. Ha visszafogadod, akkor előbb utóbb ugyanoda fogtok kilyukadni. A hazugok, csalók nem változnak meg.
Engem az exem még fél évig hívogatott. Le kellett cserélnem a kártyámat...
értem hogy bosszús vagy, de nem rossz indulatból teszünk ilyet.
de amúgy igazat adok, nem változunk, ahogy a kedves hölgyek se.
nem vagyok bosszús, teljesen nyugodt és boldog vagyok egy olyan férfival, aki megérdemli hogy őszinte legyek hozzá, mert ő is az, nem csap be stb...
Csak nem értem a hazug embereket...miért kell fűt fát ígérni amikor úgysem tartják be...Mégis mi másból fakadhatna a hazudozás ha nem rosszindulatból? És nem, nem kell kímélni...az igazság sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!