Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiú vagyok és együtt lehetek egy 12 éves lannyal mar csokloztam is vele csak meg szerettem volna kerdezni?
de mégis nekem van igazam :) most írta, hogy nem szeretne lefeküdni vele, csak "járni".
szóval akkor szerintem nyugodtan "legyetek együtt", fogjátok egymás kezét, menjetek fagyizni, sétálni, biciklizni, meg amihez kedvetek van, és örüljetek egymásnak :) amíg normálisan álltok hozzá, és nem akartok hirtelen felnőttek lenni, nem hiszem hogy gond lehet belőle. Ezt szerintem senki nem tiltja meg, ha esetleg a szüleid rosszallják, akkor besézlj velük, és mondd el nekik is, hogy mit szeretnél, és hogy nem kell aggódniuk ;)
Szerintem ez a fiú nem szexuális együttlétre gondolt.
Bár,ha igen,szerintem korai lenne még.
Egy 12 éves kislány egy szimpla kapcsolathoz is fiatal,bár ez mentális érettségtől függ.
De viszont a lányok előbb érnek mint a fiúk.
Ezért ajánlatos egy kis korkülönbség.
Tehát ha te az együttlét alatt a járást értetted,akkor nem annyira korai.
De ha a szexuális együttlétre gondoltál,akkor nem,hogy a kislánynak, de még neked is nagyon korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!