Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év korkülönbség a férfi javára?
én 21 vagyok, barátom 28. az igaz, hogy "csak" hét év, de majdnem ott vagyunk, mint ti :) nagyon jól megvagyunk, és eddig a legbiztosabb benne vagyok. bár vicces volt anyukám reakciója, mikor összejövésünkkor mondtam neki, hány éves a pasi: "menekülj, nősülni akar!!"
igen, mondjuk nála már tényleg jogosan gondolja az ember, hogy komolyan tervez, de szerencsére én is így vagyok vele. ha nálatok is ez a helyzet, mármint, pár éven belül kész lennél hozzámenni, és különben is majdnem mindenben megvan az összhang, akkor nem mindegy, hogy mások mit gondolnak?
azért azt is tegyük hozzá, hogy ebben a korban annyira nem szembetűnő a 8 év, mint a korábban említett fiatalabb korosztályokban.
21/l
Hidd el van nagyobb korkülönbség is. :D
És ha a lány 20 éves akkor hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!