Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg téma) Hogyan kezeljem a kérdezősködést?
A munkahelyemen folyton kérdezgették a kollégák, hogy van-e barátnőm, tetszik-e valaki stb. Ezeket a kérdéseket eddig mindig megpróbáltam elviccelni, mert nem igazán akartam az orrukra kötni, hogy homoszexuális vagyok és több éve párkapcsolatban élek. Azonban most eljegyeztük egymást és a gyűrű láttán na persze, hogy egyből beindult újból az érdeklődés... jobban mondva a faggatózás.
Nem tudom hogyan kezeljem ezt. Ha nem mondok semmit, akkor az a baj és elméleteket szövögetnek. Ha meg elmondom... igazából úgy gondolom semmi közük a magánéletemhez. Ti mit tennétek? Hogyan lehet egy ilyen helyzetet kezelni?
Na igen, csak az a gond, hogy ha nem mondok semmit, vagy elutasító választ adok, akkor még ők vannak megsértődve, hogy hogy lehetek ilyen bunkó, hiszen ők mindig beszélnek a csajaikról...
Ha meg elmondom, akkor meg én leszek a "mocskos b_zi, aki nem bírja a négy fal között tartani a perverzióit"...
Teneked kell érezned, hogy mennyire fogadnák el...
Ha igen, elfogadnák, akkor mondd el nekik, nyíltan, egyértelműen, úgy mint egy tény, amit el fognak fogadni...
Ha nem lennének, megértőek, elfogadóak, kiközösítenének, jobb hazudni/tagadni...
Köztes megoldás, ha van olyan személy, akinek el mered mondani, meg van akinek nem, akkor csak azoknak mondod el, akikben megbízol...
Kösz mindenkinek a válaszokat.
Végül ma megtörtént a nagy "beismerés". Mert nem fogok hazudozni, a páromat pedig pláne nem fogom letagadom.
Remélem hétfőig nagyjából megemésztik a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!