Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek megcsináltassam?

Figyelt kérdés
Kicsi a mellem és úgy gondolom, hogy páromnak jobban tetszene, ha nagy lenne...sztetek összegyűjtsek egy műtétre...
2010. jan. 2. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Szia! A párod kedvéért ne. Ha téged zavar, hogy kicsi, akkor igen, de szerintem a párod így szeret, ahogy vagy és ha te is szereted magadat, akkor mi a gond? Nem csak a nagymellű nők a szépek, van olyan, aki például ki nem állja a szilikont, mert mű-hatást kelt. Túl mereven áll, stb. Szóval gondold át még egyszer.
2010. jan. 2. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
ne tedd! hidd el, így is jó vagy neki! ha meg nem, akkor tedd lapátra. sokan vannak, akik sokkal jobban szeretik a kisebb mellű nőket. személy szerint nekem is inkább kisebb mellem legyen, minthogy szilikonos heges :S ráadásul a nagynéném is megcsináltatta nemrég és mellrákja lett :S nem ér meg ennyit!
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne. hány éves vagy? beszélj erről a barátoddal, az én barátomnak pont az tetszik hogy a markába fér és nem lóg mint sok sok nőnek akinek nagy a melle
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ha ilyen műtétre szánnám magam, akkor magam miatt tenném, nem a pasim miatt. Elég buta lehetsz már bocs.
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha Téged is zavar, akkor igen! én is megcsináltatom, mert engem nagyon zavar!
2010. jan. 2. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, miért mondjátok, hogy a pasijáért ne? Nyilván itt nem az van, hogy a pasi veri az asztalt, hanem az, hogy ő szeretne jobban tetszeni a pasijának! Nyilván nem a nőknek akar bejönni!

Szerintem mielőtt beleVÁGnál kérdezd meg a barátod is. Lehet, tévedsz. Pl. nekem jobban tetszik egy kisebb mell, mint egy nagy szilikonos...

2010. jan. 2. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:

hagyd így, ahogy van! :)

ha csak kicsi, de fazonra jó, akkor örülj neki!

sztem sokkal szexibb a kis cici, mint a nagy!

f

2010. jan. 2. 18:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő h melyik pasinak milyen mell tetszik, DE

ha téged zavar, hogy kicsi és kizárólag csak is magad miatt feküdnél kés alá akkor csináltasd meg, DE ha csak azért, mert a barátod jobban szereti a nagyobbat akkor szerintem ne csináltasd meg. Mert mi van akkor h ha esetleg pár év múlva nem vele leszel(reméljük nem így lesz és ezért most elnézést h ezt így ideírtam) és mondjuk lesz egy kiszemelted az meg nem szereti a mű dolgokat...és akkor meg bánhatod h csak egy pasi miatt tetted ezt, és nem azért mert te így akartad, persze ugyanez bekövetkezhet akkor is h ha magad miatt csinálod meg de akkor MAGAD miatt és nem egy fiú miatt az kevésbé lenne bosszantó :)

Nekem ez a véleményem.

2010. jan. 2. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak magad miatt, különben meg bánod, ha csak a pasid miatt...
2010. jan. 2. 20:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Sztem az alkatomhoz is jobban illene, ha nagyobb lenne...160cm, 45kg...és az a típus vok, hogy hasam nem naon, mellem nem naon, inkább csípőtől lefelé vok kicsit erősebb, kerek fenék, kicsit vastagabb combok...és sztem ezekhez nem ártana vmi mell is...
2010. jan. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!