Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek megcsináltassam?
Jaj, miért mondjátok, hogy a pasijáért ne? Nyilván itt nem az van, hogy a pasi veri az asztalt, hanem az, hogy ő szeretne jobban tetszeni a pasijának! Nyilván nem a nőknek akar bejönni!
Szerintem mielőtt beleVÁGnál kérdezd meg a barátod is. Lehet, tévedsz. Pl. nekem jobban tetszik egy kisebb mell, mint egy nagy szilikonos...
hagyd így, ahogy van! :)
ha csak kicsi, de fazonra jó, akkor örülj neki!
sztem sokkal szexibb a kis cici, mint a nagy!
f
Egyénfüggő h melyik pasinak milyen mell tetszik, DE
ha téged zavar, hogy kicsi és kizárólag csak is magad miatt feküdnél kés alá akkor csináltasd meg, DE ha csak azért, mert a barátod jobban szereti a nagyobbat akkor szerintem ne csináltasd meg. Mert mi van akkor h ha esetleg pár év múlva nem vele leszel(reméljük nem így lesz és ezért most elnézést h ezt így ideírtam) és mondjuk lesz egy kiszemelted az meg nem szereti a mű dolgokat...és akkor meg bánhatod h csak egy pasi miatt tetted ezt, és nem azért mert te így akartad, persze ugyanez bekövetkezhet akkor is h ha magad miatt csinálod meg de akkor MAGAD miatt és nem egy fiú miatt az kevésbé lenne bosszantó :)
Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!