Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet erről leszoktatni a párom? Már nagyon idegesít!
Figyelt kérdés
Tavaly június óta vagyunk együtt minden szép és jó kivéve egy tulajdonságát, amit kb. 2 hónapja vett fel.Mindig kitalál magának valami betegséget és utána néz neten majd elkezdi magát "öngyógyítani" kb. 2 napig majd más után néz.Egyszer vérszegény,máskor a tesztoszteron szinte túl alacsony aztán a szívével és a tüdőjével is gondok vannak.Múltkor volt vérvételen és az ég világon semmit nem találtak neki.Akkor kb. 3 napig tartott az,hogy ő VISZONYLAG egészséges.Majd ma jött vele, hogy a memóriája se a régi és kezd elbutulni is és még csak 21 éves. -.- Hogy lehet erről leszoktatni, mert nem volt ilyen az fix?!2014. jún. 11. 23:49
11/19 anonim válasza:
ülj le vele beszélgetni és mondd el, hogy nem tetszik ez a képzelt betegség és szokjon le róla.
Sztem az ápolónő szerepről a csajom láttán nem anyám jutna eszembe még akkor sem ha ápolónő lenne....
12/19 mantis religiosa válasza:
Nos, írtad, hogy az ápolónő-jelmez nem igazán megoldás, akkor vegyél egy fekete tetőtől-talpig fekete ruhát és egy sikolyálarcot, és közöld vele, hogy jöttél érte. Vagy infarktust fog kapni, vagy egy óriásit szexeltek és kigyógyul belőle. Egy próbát megér, nem?
13/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam de megsértődik.Meg ma már megkérdeztem, hogy miért van ez, hogy neki mindig van valami baja? Erre is bedurcizott egy kicsit pedig értelmes gyerek, nem értem. :/
Az aggasztó az még, hogy tatám is ilyen úgyhogy most már tudom mamám mit él át évtizedek óta...:DDDDD
2014. jún. 12. 00:02
14/19 A kérdező kommentje:
Azzal hallelujah még nincs baj :D Szexuálisan valahogy minden oké.:D Az kéne még, hogy arra is kitaláljon valamit:D
2014. jún. 12. 00:04
15/19 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy idegesít a nyavalygása. Egyébként meg egészséges ember nincs, csak olyan, akit nem látott orvos.
16/19 A kérdező kommentje:
Hát az biztos. PCO szindrómára nekem is folyamat szednem kell gyógyszert de most nem éreztem úgy,hogy a világ összedőlne ettől.Neki még ez sincs, hogy valamire folyamatosan szednie kéne valamit és mégis... -.-
2014. jún. 12. 00:06
17/19 anonim válasza:
nem tudom hogy le lehet-e ilyenről "szoktatni" valakit, de az biztos, hogy
egyre jobban fogod ezt benne utálni =/
18/19 anonim válasza:
lehet arra akar rávenni h megvizsgáld az ánuszát csak lassan vezet rá.
19/19 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy lefog, mert szeretem de ha ez évekig így menne én beleőrülnék.
2014. jún. 12. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!