Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha a barátom megcsalt (2x is. ) és azt szeretném, hogy egy kicsit szenvedjen ő is?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy összejöttünk élete szerelme vagyok blabla, aztan egyszer csak megtudtam az egyik barátőmtől, hogy a srác egy másik lánnyal sétálgat kézenfogva. ELtelt három hónap újra beszélni kezdtünk visszakönyörögte magát, belátom hiba volt visszaengedni, és pontosan ugyanazt megcsinálta mégegyszer...
Csak annyit szeretnék hogy egy kicsit ő is érezze magát rosszul, ha már én ilyen sokat szenvedtem miatta:))
2014. jún. 11. 11:11
11/12 anonim válasza:
de ez olyan rohadt gyerekes, h "jajjj megcsalt, h adjam vissza h ő is szenvedjen...." Bazz megcsalt 2x is, ráadásul nem csak szex, hanem 2 kapcsolata volt párhuzamosan...mi a sz@rt akarsz még tőle? Hagyd ott a francba. De am igazat adok annak aki előttem írta, h nem fogja érdekelni bármi ilyet is csinálsz...Am hány évesek vagytok?
L24
12/12 Mihály Pauló válasza:
Leírod mit lett a vége az édes busszúnak????? /általában sírás csak kérdem /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!