Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Párom egyszerüen kezelhetetlen lett a féltékenyésg miatt. Mit csináljak? BŐVEBBEN LENT.
Figyelt kérdés
Na szoval adott egy pár kapcsolat rég óta vagyunk együtt. Bnőm annyira féltékeny lett az elmult időbben hogy ha az utcán egy másik nőre véletlenül rénézek folyamatosan ordit utána és verekeszik. ha nélküle akkarok valahova elmenni . nem mehetek el mert folyamatosan verekszik utána is. rendesen félek tőle. többször elment szihiatria kezelésre de az se segitett neki és mostmár nem is jár. mi lehet ilyenkor csinálni? jah probáltam vele szakitani többször i s nem hagy békén zaklat utána erőszakos. tiszta nevetséges. nem vehettem okos telefont mert fél hogy "nőket" fogsz rajta nézegetni a facebookon.2014. jún. 11. 08:46
1/6 anonim válasza:
kamu, ha nem, akkor gyógyszer kell a csajnak.
2/6 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne ebbe élek minden nap ... és egyáltalán nem vicces eleinte nevettem rajta...
2014. jún. 11. 08:59
3/6 anonim válasza:
Ennek ellenére szereted? Ha igen, akkor vidd vissza a pszichológushoz. Neki már komolyan segítségre van szüksége. Gondolom már megtetted, de magyarázd el neki, hogy ha szeret és bízik benned akkor nem féltékenykedhet ennyit! A bizalom a kapcsolat alapja. Szerintem egyébként súlyos önértékelési problémákkal küzködhet... éreztesd vele hogy neked ő az egyetlen és kívánod, és nem kell neked más nő. De nincs joga korlátozni téged. Ha nem szereted már akkor vess véget a kapcsolatnak. Ha nagyon zaklat és nem hagy élni akár távoltartási végzést is kiadhatnak ellene ha bíróságra viszed a dolgot. De ez így tarthatatlan állapot
4/6 A kérdező kommentje:
itt nem arról van szó hogy szeretem vagy sem mert szeretem. csak ez nem egézséges szerintem . mindenkiben van egézséges féltékenység nem ezt mondom hogy ne legyen . de ez márr ahhh... hiába mert 1 napig normalis utána elő jön belőle. olyan érzésem van mint ha fogyatékos lenne.
2014. jún. 11. 09:30
5/6 anonim válasza:
Hiába szereted, hagyd el vagy így fogod leélni az életed. Tied a döntés.
6/6 Fényember válasza:
Pasi vagy basszus! hord már te a nadrágot!...beszéld meg vele..mond meg neki..ha nem hagy fel ezzel a viselkedésével örökre vége!...ha ezután se változik..és szakítasz vele..mond meg neki hogy többet ne merjen keresni mert feljelented zaklatásért!..Állj végre a sarkadra...(amúgy ha végre kicsit megváltozna...akkor biztasd és hozd abba a biztos tudatba hogy ő számodra az egyetlen..a féltékenység sokszor az önbizalom hiányát tükrözi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!