Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy baj, ha kicsit rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj, ha kicsit rosszul érzem magam, ha a nem túl helyes barátommal vagyok emberek között?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, akivel imádjuk egymást, csodálatos ember. Azonban néha kicsit furán érzem magam, ha vele vagyok sok ember között, mert félek, hogy nagyon megbámulák, amiért csúnyácska. Emiatt pedig én is kényelmetlenül érzem magam kissé. Ezért rossz ember vagyok szerintetek?
2014. jún. 9. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez inkább a szerelem fonákja:

mert úgy természetes, hogy akit szeretünk,

abban erénynek találjuk a bűnt.

Aki igazán szeret,

minden hibára talál enyhítő nevet.

Vézna? Mondd törékenynek és kecsesnek!

Hústorony? Királynői termet! Ápolatlan,

büdös, nem ad magára? Szépsége nem

szorul kozmetikára. Létra? Kimagaslik mind

közül. S ha törpe? A szépség benne

tömörül.

Sértődékeny? Csak elvárja, ami kijár neki.

Locsog? A szellemét szabadon engedi.

Intrikus? Kritikus! És jóhiszemű, ha buta,

és bölcs, ha száját nem nyitja ki soha.

A szerelmesben, ha lobog a láng,

tüzét csak táplálja minden hibánk.

2014. jún. 9. 21:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt, de a gond ott volt hogy én sem láttam szépnek...vége is lett a kapcsolatnak, mert nem tudtam beleszeretni.sajnos az utcán cikinek éreztem
2014. jún. 9. 21:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szereted, akkor nem érdekel mások véleménye...
2014. jún. 9. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy rossz ember, csak felszínes és önző.
2014. jún. 9. 22:10
 15/16 anonim ***** válasza:
kérlek, ne legyél ilyen :/ nagyon ne..
2014. jún. 9. 22:51
 16/16 anonim ***** válasza:
úgy tűnik néhány embernek nem esik le, hogy fiú barátról van szó, nem a fiújáról. de amúgy teljesen igazak, amit az előttem szólóak írnak. én is "csúnyácska" vagy (enyhén szólva) és mikor még volt néhány lánybarátom, akkor kellemetlen volt, amikor velük voltam. szóval igen, érzi a másik, ha nem vagy vele szívesen
2014. jún. 10. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!