Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szeret, akkor el kell, h fogadja a családom?
Nem anyum nem költözik.... csak nem hiszem, h az utca végén kellene kiszállnom a kocsiból, h véletlen sem találkozzon vele... ha nem szereti megértem, de hogy nem is köszön, na az gáz..
Egyébkét külön élek a fiammal, és csak akkor hajlandó velem találkozni, ha ő nincs otthon. Tudta amikor összejöttünk, h van gyermekem, nem volt titok, és neki is van gyermeke.
a családom viselkedése nem kirívó, vagy ciki. Egyszerű normális család. A kisfiam ovis, szóval nála azért vannak problémák, de csak a mennyi egy ilyen idős gyerekkel jár.
Attól függ milyen az a család... nem kell mindent lenyelni... pl a férjem utálja az apámat, de ennek is megvan az oka. Én magam sem tartom vele a kapcsolatot mert megkeserítette az életem, tönkretett lelkileg, és mai napig fáj ha azokra az időkre gondolok....
Amióta a férjemmel vagyok, eleinte még beszéltünk néha néha, de miután egyre többször hallgattam hogy majd megver, és elhagy, meg megcsal, meguntam, és köszöntem nem kérek belőle....
Egy ilyen családtagot pl nem köteles senki elviselni. Nem tartjuk vele a kapcsolatot és kész.
Itt ilyenről szó sincs.
Még nem is találkozott, és beszélt velük. A fiammal egyszer, akkor volt két éves... azóta eltelt más két és fél év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!