Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom szakitani akart velem, es en akkor ebredtem ra, hogy szeretem! Valaki jart-e mar igy? Hogyan tudnam vissza csabitani?
Figyelt kérdés
A napokban nagyon le van hangolodva velem szemben,es minnel jobb vagyok hozza,annal rosszabb.Szerinte erthetetlen vagyok,es hiaba konyorgok neki,nem szeretne kibekulni,nem tudok parancsolni a szivemnek,s kuzdok erte.Hogyan tudnam vissza csabitani?2010. jan. 2. 03:34
1/5 anonim válasza:
Mondd el ezt neki kicsit szeméyesebben persze.
2/5 anonim válasza:
Először is döntsd el, hogy tényleg ő kell - vagy csak az bánt, hogy otthagyott, és a játékodat szeretnéd visszakapni?
Ha ő kell, akkor mindenképpen meg kell értenetek egymást. MIÉRT tart ő téged érthetetlennek? Mi az oka erre? Kérd meg őt, hogy mesélje el!
Ha meséli, hagyd neki végigmondani, ne vágj közbe. Próbáld megjegyezni az egészet, és még utána se reagálj azonnal (á, nincs is okod erre, stb) - hanem gondolkozz el, miért mondhatta ezt, mit értett félre - és aztán próbáld meg minél jobban elmagyarázni neki.
Később pedig a hasonló helyzetekben, mikor félreérthet valamit, próbáld jobban elmagyarázni neki a helyzetet. Mondd el neki néhány gondolatod, amit nem találhat ki.
És figyelj őrá is: mit gondol, mit szeretne éppen...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó tanácsokat:) Megfogadom ,alig várom már,hogy ma találkozhassunk,s próbálok beszélni vele,de akárhogy is magyarázkodom neki,mindig ő tartja magát okosabbnak:( Eddig olyan szépen megvoltunk,s amikor ki mutattam neki szerelmemet,amit érzek iránta,fordult a kocka...
2010. jan. 2. 16:03
4/5 anonim válasza:
Én pont így jártam, de én visszakaptam, mert tudom nekem ő az igazi és nem kell más! :)
5/5 anonim válasza:
húú ez durva hogy vannak olyan lányok akik anyira szeretik a barátjukat hogy ha a pasi szakitana a csaj nem hagyja!!mert nagyon szereti...én is szeretem a barátom de ma oylan csunyán összevesztünk hogy ő mondta ki hogy velem befejezte...én hagytam őt,talán azér mert túl büszke vok ahoz hogy én kuncsorogjak neki hogy adj egy esélyt,na de remélem hogy mivel a barátodat enyire szereted,ujból mionden a régi lessz...biztos rossz igy neked,de ha nagyon akarja hogy vége legyen és mondja mondja akkor sztem ne nagyon eröszakold magadat rá.lehet majd még ő fogja a legjobban bánni hogy mitt döntött és akkor már lehet késő lesz.remélem hogy jól döntesz és nem leszel boldogtalan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!