Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik fiú-lány barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik fiú-lány barátság? (Alul bővebben. ) Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Elég aktív társasági életet élek, de eddig akiket csak barátkozás céljából megismertem fiúk mind felhozták egy idő után, hogy nem akarok-e járni velük... Ilyenkor tök kedvesen ha visszautasítom őket és megkérdezem, hogy barátok azért lehetünk még? Azt mondják igen, persze, de utána szinte nem is beszélünk... Meg akárkit felveszek MSN-re, vagy felvesznek velük is így van... Ez engem zavar mert azért szeretnék 1-2 fiú barátot is, mert lenne közös témánk bőven, kicsit jobban hajlok az ilyen fiú témák felé, azok jobban lekötnek... De már kezdem azt hinni, hogy nem létezik fiú és lány között barátság. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok erről?
2010. jan. 1. 22:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy L/15. ( Lassan 16. ) :-)
2010. jan. 1. 22:45
 2/10 anonim ***** válasza:
létezik is és nem is mert az egyik fél mindíg többet akar, ill az esetek nagyrészében. nekem ezavéleményem :) 17f
2010. jan. 1. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy létezik e ilyen! szerintem az egyik mindig akar valamit. nekem is van lány barátom de néha azt érzem hogy benne lenne másba is.
2010. jan. 1. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
ööö igazából eléggé elszomorító dolog tud lenni ha vkit elutasítanak, de majd elmúlik, sztem majd megint elkezdetek beszélni, ha meg nem így jártak. Személyes tapasztalatból mondom hogy igenis létezik, még 1 elutasítás után is!>.>
2010. jan. 1. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem létezik fiú-lány között barátság. PL.: nekem 9 és fél évig a legjobb barátom egy fiú volt ( több fiú barátom is volt. Bár igaz hogy 6 éves voltam mikor elkezdődött a barátság és akkor még azért az más) csak elköltöztünk elég messzire tőlük és így megszakadt a barátság. :(

De azért msn-nen meg telefonon még szoktunk beszélni.

17/L

2010. jan. 1. 22:58
 6/10 anonim válasza:

Én nagyon sokáig szentül hittem benne, hiszen 4 éves korom óta a legjobb barátom egy fiú. De mindenki azt mondja, hogy az egyik mindig többet akar, és mi ezen mindig csak nevettünk. 19 évesek voltunk, mikor rájött, hogy a fiúkat szereti :) úgyhogy már csak abban vagyok biztos, hogy meleg-fiú és hetero-lány barátság létezik :)

24/L

2010. jan. 1. 23:41
 7/10 anonim ***** válasza:
mindenki azt mondja h az egyik többet akar. de nekem pl van jopár fiu barátom és megvagyok velük barátság szinten. kivéve az egyikkel akibe beleestem :)
2010. jan. 1. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
ja és énis 15,5/l :D
2010. jan. 1. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Ismerkedj meleg fiúkkal :)
2010. jan. 2. 01:56
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem van fiú barátom, nem akarok tőle semmit, mert elég messze van tőlem, de olyan dolgokat is elmondok neki, amit a legjobb barátnőimnek sem: D helyes, nagyon, de nekem csak barát^^
2010. ápr. 24. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!