Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyár, strand. Nálad jobb nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyár, strand. Nálad jobb nők?

Figyelt kérdés

Van egy problémám, amitől már előre félek. Tavaly a Balatonon ismerkedtünk össze a pasimmal. Viszont az ismeretségünk első heteiben sem volt képes visszafogni magát és láttam, hogy stírőli a többi csajt. Sőt volt példa, hogy ketten ültünk valahol és konkrétan nekem jegyezte meg, hogy milyen jó cicije van egy csajnak. Nagyon megharagudtam rá akkor és a mai napig nem felejtettem el, valószinűleg ő már igen. Előre félek az idei nyártól, a nyaralástól, hogy ha megint ilyet fog játszani, akkor vagy elbőgöm magam ott helybe, vagy belefojtom a vízbe. Nem azt látom, hogy csajozni akarna, inkább csak nem tudja kordában tartani az állati ösztöneit, és önkéntelenül kibuknak belőle ilyen dolgok. Máskor is előfordult már, hogy túlságosan jópofizott nőkkel és észre sem vette, hogy megbánt, vagy megaláz.

Megleckéztetni nem akarom, hogy én is eljátszam ezt más pasikkal az orra előtt, mert nem szeretek meccsezni és ez nem az én stílusom... Meg lehetne valami módon leckéztetni azért, vagy aki ilyen az ilyen és kár a gőzért? Elhagyni azért még nem akarom, de úgy érzem, hogy nem a leghűségesebb fajtába tartoznak az ilyen férfiak...

2014. jún. 8. 08:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Hát eléggé gyakori ez a szituáció a fiatal pároknál...

Amennyiben fiatal vagy és még alakuló személyiséggel, akkor ez elképesztően mély sebeket tud ejteni benned!

Tizenéves korom végén ugyanebben a szituációban voltam. Nagyon megnézte a pasim a nőket. S a bennem alakuló énkép eléggé torz lett emiatt... Az elején rinyáltam, aztán úgy gondoltam, hogy őszinte kapcsolatban szeretnék élni ezért még én is kérdezgettem hogy "na ő milyen? és ő?" A kedves pasim meg őszintén válaszolt... Ami rendesen leépítette az addig is csekély önbizalmamat... Így az évek során depressziós lettem... Más okból szakítottunk is. Akkor kezdtem rájönni, hogy igen is érek valamit!!! És nemcsak szép az arcom, de az átlagnál jobb testalkattal rendelkezem... Lassan egy évtized eltelt azóta... még mindig nem mondhatom, hogy teljesen kihevertem, de már az út végén járok!!!!

Ma már nem hibáztatom őt, sőt jó dolognak tartom, hogy sikerült ennyire mélyen lennem. Mert így tudom igazán, hogy sokat érek! Hogy nem csak a külső számít! Ma már úgy vagyok vele, ha egy pasi megcsal, vagy másra vágyik akkor csak megmosolygom, hogy "jó nagy hülye vagy, majd egyszer rájössz :)"

Kell, hogy tisztában légy önmagaddal (NEM ELSZÁLLVA!!!!) így a belső elégedettségedet sugározni fogod! És az vonzóbb bármilyen külsőleg kirívóan vonzó testalkatnál!!!

Ahogy egy kommentelő írta:

az a lényeg hogy biztonságban érezd magad a párkapcsolatodban, akkor nem fog ez a nézgelődés zavarni. de ahhoz hogy biztonságban érezd magad a kapcsolatban első dolog az, hogy önmagadban bízzál!!! Tudd, hogy képes vagy megtartani a pasidat!!! Ne függj tőle!!! Érezze azt, hogy egyedül is önálló magabiztos nő vagy!!! Ne érezze a bizonytalanságodat!!!

Tudom, nem lehet egyik napról a másikra görcsös kis fruskából magabiztos sugárzó nővé válni!!! Ez a folyamat évekbe telik! De élvezd ki a változás időszakát is!!!

:) Puszi kis sorstársam :)

29/N

2014. jún. 8. 10:02
 32/34 A kérdező kommentje:
nagyon kedves vagy utolsó válaszoló!!!!! köszönöm:)
2014. jún. 8. 10:22
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az nő létemre természetes, hogy én is megnézek (nyilván nem feltűnően a szemeimet meresztve) más férfiakat a standon, ha jól néznek ki, szép a testük.

Ugyanígy az égvilágon semmi kifogásom az ellen, hogy a párom is annyit "bámészkodjon", amennyit szeretne, ha ez bizonyos kultúrált keretek között marad.

Viszont szorult belém annyi érzelmi intelligencia, hogy nem fogom azokat a férfiakat "mutogatni" a páromnak, akiken megakad időnként a szemem, és közben arra felhívni a figyelmét, ennek vagy annak a pasinak nála sportosabb a testalkata, szebb a mellkasa és a hasa, formásabb a feneke és a combja stb.

És ő sem tesz ilyet velem.

Ha már elmondtad a párodnak, hogy ez téged zavar, és bántónak, megalázónak érzed, és ennek ellenére folytatja, akkor neked kell eldöntened, hogy mit gondolsz a kapcsolatotokról, arról, hogy mennyire vagy fontos neki és mennyire tisztel téged.

Lehet, hogy részben az az oka, hogy érzelmileg éretlen, és nem tud különbséget tenni aközött, hogy mi az, ami haverok között poénból rendben van, egy párkapcsolatban viszont nincsen.

Egy valamit biztosan nem tennék a helyedben: nem fogadnék el eljegyzési gyűrűt, ha arra kéne felkészülnöm, hogy:

"Viszont az első megjegyzés után, hogy milyen jól néz ki egy másik nő...... hát...... valószínűleg vissza adom majd a jeggyűrűt, hogy húzza a f....-ra...."

Ő azt látja, hogy most megteheti ezt veled, és te ennek ellenére szereted, vele vagy, és talán hozzámennél feleségül is.

Gondolod, hogy az eljegyzés után "más szabályok szerint szeretne majd játszani"?

Vagy esetleg a szemében te lennél a hisztis liba, aki egy olyan megjegyzés miatt adja vissza az eljegyzési gyűrűt, amit addig többször is simán megengedhetett magának következmények nélkül?

Ha mindenképpen vele akarsz maradni, vehetnéd humorosra is a dolgot. Én soha nem szoktam flörtölni, ha párkapcsolatom van, de egy hasonló helyzetben valószínűleg simán megtenném, hogy (csak épp úgy, hogy ő észrevegye, de nem annyira látványosan, feltűnően, hogy azt lássa benne, hogy visszavágás egy-egy ilyen megjegyzése miatt) alaposan szemrevételeznék egy-egy jobb testű pasit a strandon, bemennék egyedül úszni, időnként sétálnék egyet a strandon nélküle, nézelődnék, és ha alkalom adódik, egy picit flörtölgetnék.

Én amúgy sem szeretem, és nem is fogadom el, hogy a párkapcsolat arról szóljon, hogy "most már bármit megtehetek, bármit megengedhetek magamnak", teljesen természetes, és "elvárható" a másiktól, hogy velem maradjon, és kutya kötelessége kitartania mellettem.

Én sem veszem természetesnek a másik szeretetét és hűségét, hanem igyekszem nap mint nap kiérdemelni, és bebizonyítani, hogy méltó vagyok rá.

2014. jún. 8. 10:26
 34/34 anonim ***** válasza:

Az utolsó leírta átfogóbban a vélemyényem

Én sme fogadnek el úgy jegygyűrűt, hogy az ilyen alkalommal számítok rá, hogy visszaadom.. Ay ha akkr fordul eő pl jövőre, amikor házasok vagytok, akkor elválsz?

Ennél azért egykicsit erősebb alap kell egy házassághoz, ezzel remélem tisztában vagy

15.

2014. jún. 8. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!