Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyár, strand. Nálad jobb nők?
Van egy problémám, amitől már előre félek. Tavaly a Balatonon ismerkedtünk össze a pasimmal. Viszont az ismeretségünk első heteiben sem volt képes visszafogni magát és láttam, hogy stírőli a többi csajt. Sőt volt példa, hogy ketten ültünk valahol és konkrétan nekem jegyezte meg, hogy milyen jó cicije van egy csajnak. Nagyon megharagudtam rá akkor és a mai napig nem felejtettem el, valószinűleg ő már igen. Előre félek az idei nyártól, a nyaralástól, hogy ha megint ilyet fog játszani, akkor vagy elbőgöm magam ott helybe, vagy belefojtom a vízbe. Nem azt látom, hogy csajozni akarna, inkább csak nem tudja kordában tartani az állati ösztöneit, és önkéntelenül kibuknak belőle ilyen dolgok. Máskor is előfordult már, hogy túlságosan jópofizott nőkkel és észre sem vette, hogy megbánt, vagy megaláz.
Megleckéztetni nem akarom, hogy én is eljátszam ezt más pasikkal az orra előtt, mert nem szeretek meccsezni és ez nem az én stílusom... Meg lehetne valami módon leckéztetni azért, vagy aki ilyen az ilyen és kár a gőzért? Elhagyni azért még nem akarom, de úgy érzem, hogy nem a leghűségesebb fajtába tartoznak az ilyen férfiak...
nem tudom milyen a tested pontosan vagy, hogy mi fogott meg benne és mit szeret benned, de ha ennyire bunkó akkor valamit tenned kéne ellene! lehet csak féltékennyé akar tenni mert fél, hogy nem felel meg neked és inkább eljátssza, hogy te vagy az aki "nem érdemled meg", mert akkor jobban ragaszkodsz hozzá és nem hagyod el.
de talán egy csak egy újabb mai divatot követő ösztön lény...
próbáltál már kettesben komoly hangulatban beszélni vele erről?
az én pasim is meg szoktam nézni a csajokat, de én nem csinálok bele problémàt. Én is megbámulom a jó pasikat. És utána együtt meg is beszéljük.
Egy nagyon jó nőt még én is megnézek, akkor ő miért ne tehetné.
A lényeg hogy tudom, engem szeret akkris ha nem èn vagyok a legjobb nő a strandon.
Nm könnyű mondani... Hanem engem kiábrándítana, tehát ha mindig ilyen volt, akkor nem tudtam volna beleszeretni..
Szerintem ez visszataszító egy embertől..
Nem az, hogy megnézi, én is megnézem, gondolom, hogy a férjem is, hanem az, hogy "bámul" és meg szóvá is tesz..
Ez még akkor is gusztustalan (szerintem) ha nincs párja az embernek..
Szerintem az,mhogy valmit, valakit látok, és felmérem, hgy jó, enm ugyanaz, mint stírölni, kocsányon lővatni a szemem, és mg ki is beszélni..
( férfiak közt is állatiasnak tartom, mert felnőtt emerek, a tinik meg remélhetőleg kinövik....az ilyen pasikon mi csajok csak röhögtünk/ röhögünk, és szántuk a barátnőjét, aki ott ült melette)
Nem kell egyet érteni, de én így gondolom..
Egyébként ha beszélsz neki eről és ügyis iylen, akkor tulajdonképpen egy érzéketlen fráter, mert hiába neki beleférne, tartsa tiszteletben az érzéseid, és úgy általaban téged.
Ha ez nem egy, akkor nekem megfordulna a fejemben,hogy szeret-e egyáltalán
hát nem tudom hogy mennyire szeret és tisztel ezek után...
én úgy állok hozzá, hogy engem csak az arca érdekel egy lánynak a test többi része nem rám tartozik :) persze ha véleményt kérdeznek róla megnézem és megmondom, de nem nagyon érdekel a többi része, főleg ha párom van! ha párom van akkor csak egy lány létezik akit direktbe megnézek és mindennél jobban szeretek :) én nagyon ragaszkodó típus vagyok és nagyon szeretem és megbecsülöm a párom! én egy életre keresek párt nem tetszik még a pár éves kapcsolat sem.
állj ki magadért igazad van! de próbáld megbeszélni a pároddal ezt a dolgot, és neveld meg ha ennyire buta :D
#12-es voltam
Az én exem is ilyen volt és mai napig fáj egyes megnyilvánulása. De jó példa volt mire figyeljek most.
A gond nem a nézéssel van, hanem az àllati, nyálcsorgató bámulással és nem azzal, hogy megjegyzi magában milyen a csaj (vagy a haverjainak), de ne nekem mondja, mert az igen sz.rul tud esni. És ki akarja, hogy a párja vele szarul érezze magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!