Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyár, strand. Nálad jobb nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyár, strand. Nálad jobb nők?

Figyelt kérdés

Van egy problémám, amitől már előre félek. Tavaly a Balatonon ismerkedtünk össze a pasimmal. Viszont az ismeretségünk első heteiben sem volt képes visszafogni magát és láttam, hogy stírőli a többi csajt. Sőt volt példa, hogy ketten ültünk valahol és konkrétan nekem jegyezte meg, hogy milyen jó cicije van egy csajnak. Nagyon megharagudtam rá akkor és a mai napig nem felejtettem el, valószinűleg ő már igen. Előre félek az idei nyártól, a nyaralástól, hogy ha megint ilyet fog játszani, akkor vagy elbőgöm magam ott helybe, vagy belefojtom a vízbe. Nem azt látom, hogy csajozni akarna, inkább csak nem tudja kordában tartani az állati ösztöneit, és önkéntelenül kibuknak belőle ilyen dolgok. Máskor is előfordult már, hogy túlságosan jópofizott nőkkel és észre sem vette, hogy megbánt, vagy megaláz.

Megleckéztetni nem akarom, hogy én is eljátszam ezt más pasikkal az orra előtt, mert nem szeretek meccsezni és ez nem az én stílusom... Meg lehetne valami módon leckéztetni azért, vagy aki ilyen az ilyen és kár a gőzért? Elhagyni azért még nem akarom, de úgy érzem, hogy nem a leghűségesebb fajtába tartoznak az ilyen férfiak...

2014. jún. 8. 08:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Èn is megnézem pasikat nőket is szeretem ha a strandon emberek vannak és lehet nézelődni is .
2014. jún. 8. 09:13
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

#12:

próbálj meg egy kicsit rávilágítani a dologra máshogy akkor :) valami szexi fehérneművel csábítsd el, izgasd és közben mond meg neki: minden egyes megjegyzés hogy mennyire jó egy csaj 1 nap "elvonást" jelent :) vagy ha nem éltek ennyire intenzív szexuális életet akkor más mértékegységet is adhatsz :) lehet gyorsan meggondolja magát! ja és ezt tartsd be! nehogy mégis megadd amire vágyik csak azért mert szereted! ha ő nem adja meg a tiszteletet neked akkor te meg nem adod meg neki az örömöt :) ez így igazságos :) tudod meg neveled mint a kutyát, ha ennyire ösztön és bunkó lény!

2014. jún. 8. 09:13
 23/34 anonim ***** válasza:

jófej csaj lehetsz te kérdező :D

egyébként mikor megkérdezi, hogy hozzámész-e, mondd azt, hogy igen, de csak akkor, ha megtanul normálisan viselkedni

2014. jún. 8. 09:17
 24/34 anonim ***** válasza:
#22 ez nem így megy szerintem.. ha nem adja meg neki az örömöt, akkor megkeresi máshol
2014. jún. 8. 09:18
 25/34 anonim ***** válasza:
nem könnyű helyzet, a saját példámat mondom, remélem, hogy segít. Én tudom, hogy nincs mitől tartanom olyan téren, hogy a barátom nem akar elhagyni, és nagyon sokszor hangsúlyozza, hogy számára én vagoyk a legjobb/legszebb, mindegy, hogy épp egy bombanő jön-e szembe. Én is ugyanígy tekintek rá, férfiak terén. Viszont nekünk kifejezetten jó időtöltésünk másokat stírölni, és ezt legtöbbször együtt tesszük. Szinte bárhol, bármikor megnézzük a jó popókat és kielemezzük. Persze, nem úgy, hogy "mit lehetne csinálni vele", hanem hogy mennyire sportos, kerek stb. De nőben és férfiban is, egyaránt. Én magam is fel szoktam hívni a figyelmét, ha egy kirívóan szép nőt látok, mert miért ne. Tudom, hogy nem változtat semmit a kapcsolatunkon. Viszont, ha egyszer igazán komolyan úgy érezném, hogy valaki más jobban felkelti az érdeklődését, vagy izgalomba hozza, mint én, akkor biztosan rosszul esne, ha ezt az orrom alá is dörgölné. Sőt, ez egy érdekes dolog, de pl apukám esetében is zavar, ha más nőket nézeget a strandon,anyukámon kívül, de ez egy teljesen más szituáció, persze, hogy zavar, mint gyereket.Viszont, mindezekhez az kell, hogy a mi kapcsolatunkban érzem azt, hogy stabil, és nincs félnivalóm. Ezt kell végiggondolnod magadban, hogy vajon a ti kapcsolatotokba belefér-e. Bár én úgy gonodlom, hogy ha számodra ez megalázó, vagy bántó, akkor nem fér bele. Mindenképpen vele beszélj erről, és remélhetőleg meg fogja érteni, hogy mit érzel :)
2014. jún. 8. 09:19
 26/34 anonim ***** válasza:
Pontosan majd akkor nem csak nézni fogja .Az ilyen pasik szerintem sose váktoznak meg .Igy ismerted meg vagy elfogadod igy vagy keress egy másikat.
2014. jún. 8. 09:21
 27/34 BlackSword ***** válasza:
0%

Szerintem Te nem vagy normális... Strandra mindenki ezért megy...

Másrészt ez egy természetes dolog... Ezen nem besértődni kell, hanem elfogadni... Humor... Ennyi... Ő megkéri esetleg a kezed, Te meg visszaadnád a gyűrűt, mert elkövetett egy csak szerinted hibát???

Igaz, add is vissze, mert jobbat érdemel nálad...

2014. jún. 8. 09:26
 28/34 anonim ***** válasza:
62%

#12:

#24-es ha ennyire buta ösztönlény akkor nem is érdemel meg ilyen lányt és meg is érdemli ha elveszti!

#27:

te lehet akkora bunkó vagy, hogy azért jársz a strandra, hogy megalázd a barátnőd, egészségedre, de ne általánosíts! én azért megyek strandra, hogy együtt töltsek időt azokkal akit szeretek és jól érezzem magam!

2014. jún. 8. 09:29
 29/34 A kérdező kommentje:
blacksword :) elolvastad az előtted válaszolókat, hogy azt gondolod ez a dolog CSAK SZERINTEM hiba? :) nem kötekedni jöttem ide, úgyhogy nem is kívánok többet reagálni a válaszodra. Én speciel nem azért megyek nyaralni, hogy más hapsikat lessek, hanem hogy pihenni és kikapcsolódni menjek azzal, akit szeretek, de nem vagyunk egyformák ........
2014. jún. 8. 09:30
 30/34 A kérdező kommentje:
28-as, nálad a pont! :))
2014. jún. 8. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!