Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy ilyen sráccal, lehet ezen valahogy segíteni?
Figyelt kérdés
A tesómról ven szó…Szerelmes már régóta valakibe, de közben barátnője van. Hiába mondtam neki, hogy lépjen kapcsolatba azzal a lánnyal, nem tette meg (telszáma is megvan). Mikor ő írt neki, akkor pedig hiába mondtam, hogy válaszoljon, azt felelte, hogy nem mer vele így beszélgetni. Nekem kellemetlen a barátnője előtt ez a helyzet…nem szakít vele, már próbálta nekem is felajánlani, hogy legyen az én barátnőm! Szerintetek normális?? A másik lányról meg ábrándozik és azt is mondogatta már, hogy ő lesz a felesége. A barátnője pedig szenved, mert szereti a dilis tesómat még mindig...2014. jún. 7. 12:29
2/3 Naif_Hazazi válasza:
azért meg ne haragudj de te is megéred a pénzed, ha mást szeret persze szakitson de azért milyen már h buzditod h csalja megfele a barátnöjét, meg hagyja elfele a régit. tipikus világtalan tini felfogás. amivel baj van b*sszuk ki a p*csába. arról esetleg nem hallotál hogy leülnek és megbeszélik amit lehet?? vagy az luxus? meglátsz mást az utcán és már ömlünk a karjaiba? ez a baj a mai libákkal, meg is érdemlitek hogy semmibe vagytok véve és ki vagytok használva... ennyit értek, majd 30 évesen beérik a hülye fejetek...
3/3 A kérdező kommentje:
Nem arra buzdítottam, hogy "csalja megfele", hanem hogy legalább álljon szóba vele, ha már ennyire odavan érte. És mért lenne baj, ha szakítana a barátnőjével végre?? Nem szereti, csak hülyíti.
2014. jún. 12. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!