Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai lányok 90%-ánál legalább egy pasi magasságának az alsó határa minimum 175-180 centi, aki ez alatt van, arra nem hajlandóak férfiként tekinteni?
A baráti körben minden pasinak van párja, pedig csak 2 van akik magasak. A férjem 190 centi, a haverja 185. A többi pasi alacsonyabb. 165-168 centisek, hárman vannak. Ugyanúgy van párjuk évek óta. Van ahol jegyesek, és van ahol együtt élnek. A lányok is aranyosak, helyesek, mindet ismerem.
A barátnőm férje 160 centi, barátnőm 175.
Másik barátnőm 3 centivel magasabb mint a barátja és együtt vannak 7 éve.
Én párkapcsolatra csak magasabbal jöttem össze, mert zavar ha egy pasi alacsony. A férjem 190 centi, de csak azért van így, mert én is magasabb vagyok jóval, mint a női átlag...175 centi. Ez ízlés kérdése, nem pedig bűn.
Egy alacsony pasinak is ugyanúgy lesz párja ha normális.
Tudomásul kéne már venni, hogy ha valaki nem tetszik, akkor nem tetszik és kész. Te se jössz olyannal össze aki nem jön be.
Nem rinyálni meg picsogni kell, hanem próbálkozni, és akkor lesz partnerük az alacsony pasiknak is...
Ez az én környezetem. Persze, majd pont egy névtelen oldalon fogok hazudni. Hagyjál már a hülyeségeddel...
Én amondó vagyok, hogy ha huzamosabb ideje nem sikerül párt találnod, akkor nem a magasságoddal van baj, hanem veled.
Amúgy elég szánalmas az alacsony termetre fogni ha valaki töketlen és nem tud nőt felszedni...
Kérdező, neked hiába beszél itt akárki, te azt hallod, amit te szeretnél. Senki sem írt olyat, hogy az alacsony férfiak a "jó pasik", azt írták a legtöbben, hogy nem kizárólag a magasságon múlik a dolog.
Ne arra fordítsd az energiát, hogy kiforgatod a válaszolók szavait, hanem inkább gondolkozz el a valódi tartalmukon..
de egyebkent nagyon nagyon sok mulik a hajon.. csinaltass valami jot. ezen mulhat egy igen vagy egy nem is :D sok ilyet lattam mar.
az nem szamit ha alacsony vagy ha amugy jol nezel ki meg jo a stilusod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!