Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai lányok 90%-ánál legalább egy pasi magasságának az alsó határa minimum 175-180 centi, aki ez alatt van, arra nem hajlandóak férfiként tekinteni?
Itt gyiken mindenki azt írja le, amit saját maga gondol.
Én például nem jönnék össze nálam alacsonyabb sráccal. 174 cm vagyok,a barátom kb. 3 centivel magasabb. Nem lenne jó lehajolni hozzá. A lányok szeretnek lábujjhegyre állni, és úgy csókot adni a fiúknak. Ez nálunk is működik :) De vanna 160 cmes lányok is.
Nagyot tévedsz kérdező. Szerintem a gyk-s többség (köztük én is) nem azért van itt, hogy nyugtatgassa a kérdezőket valótlan dolgokkal, hanem hogy leírja az őszinte véleményét.
Na most.. nekem az a véleményem, hogy a srác legalább legyen egymagas velem. Én 171 cm vagyok. Szóval a 170 centis pasi is még belefér simán.
(Amúgy párom is nagyjából 170 centi)
L
Kegyetlenül nagyot tévedsz, mocskos barátom!
Nem árt, ha magasabb a férfi, ez ösztönös "elvárás", ebben igazad van. De ha 170 cm-es egy férfi, azzal magasabb a nők 60 %-nál, szóval ott más probléma van a haverjaiddal.
Bármilyen magassággal csak úgy lehet csajozni, ha valamennyire jóképű vagy, legalább egy kicsit.
Akiket te látsz, azok nem helyesek, ezért küldik el őket.
Ez átlagban szerintem nem igaz
Nálam igen, de speciális eset vagyok, 173 magas, alacsonyabb pasi mellett nem érzem magam nőiesnek..
a férje ennek ellenére csak 176 cm
éppen egy magasak vagyunk, ha kisebb sarkú cipő van rajtam
Szerintem inkább az a fontos, hogy egy férfinek legyen kisugárzása. Neked nincs, mert kisebbségi komplexusod van.
Ha magas lennél, mondjuk 193, akkor az lenne a bajod, hogy nem vagy elég kigyúrt. Ha magas lennél és kigyúrt, akkor az lenne a bajod, hogy miért csak a pénz számít... ... ...
senki sem választ ész szerint párt. férfi létemre mondom, hogy elég már ebből a bullshitből, hogy a nők ösztönlények, a férfiak meg hű de logikusak...
azért önkritikád legyen már ember......
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!