Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki vajon?
Van egy srác nekem bejön,de nem ismerem igazán,csak látásból.Néha szoktam figyelni,de mosolyogni nem merek rá :S
A szokásosat eljátszottuk már h rápillantok ,láttam h nézett és abban a pillben elveszi a tekintetét rólam.Mintha zavarba lenne láttam h néz.Meg mikor egyedül van többet rám néz.De semmi mosoly :( Múltkor 2 haverjával volt,de akkor is levegőnek nézett még köszönni is alig.Bejöhetek neki??? Kínos lehet neki a haverjai előtt h tetszem neki?Szerintetekkk??
ebből nem biztos,hogy tetszel neki
lehet csak azt figyeli,hogy te miért nézed őt...
Hát mondjuk szerintem azért levághatná h tetszik nekem,bár nem tudom :( én magamból indulok ki ha nekem valaki nem tetszik akkor rá sem hederítek.nem szoktam még furcsább külsejű embereket nézni,főleg nem folyamatosan.
Annyira ismerem h vanak közös ismerősök,tehát beszélni vele semmit...még... :( csak köszönni. Nem egy csajos srác h körül rajongják. Buszmegben történnek a köszönések.
Köszi a segítséget próbálok mosolyogni rá hátha,de tök zavarban leszek :S
Nem mernék elé állni h elhívjam valahova ,félek h beégnék...mert ugye semmi sem biztos:( legalább ő is mosolyogna vagy nem tom
Köszi mégegyszer (L)
Próbálj meg beszélni vele.
Az őszinteség a legjobb.
Mert ha megkérdezed tőle és nem tetszesz neki,igen fájni fog de legalább tudod a választ és tudod h nála lesz jobb is,de ha tetszesz neki akkor már más a téma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!