Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek-e neki? Vajon mi lesz ennek a vége?
Nemrég facebookon összeismerkedtem egy sráccal, egy városba lakunk és már láttam is, csak akkor nem ismertem még. Naponta órák hosszat beszélgetünk, már nagyon megismertem őt és meg is szerettem! :)Amikor fennvan mindig rám ír, sosincs, hogy nem! Sok közös dolog van bennünk, majdnem minden képemhez írt hozzászólásokat! Nem egyszer írta nekem, hogy nagyon nagyon bír engem, nagyon jófej vagyok! :)Én szintén így gondolok róla! Már egyszer volt egy jó híre nekem, még pedig egy rockkoncert! :)) És megbeszéltük, hogy majd ott találkozunk! De most vagy 3 napja mondta, hogy azon a napon lesz nekem valami meglepetés tőle és nagyon emlékezetes lesz! Én nagyon kíváncsi vagyok...nem tudom kiszedni belőle! Csak arra tudok gondolni,hogy megkérdezi járjak-e vele! ha meg nem akkor nagyot csalódok! Én érzem, hogy ennek vmi köze van a meglepihez! Már voltak rá célozgatások. Ha meg nem ez, akkor fogalmam nincs mi lehet!!!
Mi a véleményetek erről?
Csak kérdezd meg tőle (élőbe ) :
Figyelj, nemtudom mit gondolsz kettőnkről.Tudni szeretném mit érzel mert énsem tudom hová tenni érzésem.
Nagyon kedvellek de lehet hogy túl jól is.
remélem segítettem :)
Le kell hogy hűtselek.Azért mert egy srác azt mondja hogy jófej vagy,nagyon messze van a szerelemtől.Lehet hogy csak egy jó havernak tekint.
Ami a meglepetést illeti,bármi lehet.A fiúk az együttjárási szándékukat nem szokták meglepetésként tálalni.Úgyhogy kedves kérdező,fogd vissza pegazus gyilkos vágtáját,és próbálj a földön maradni.Ne szállj el.Legalábbis addig ne,amíg legalább egy puszi el nem csattant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!