Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit szólnátok, ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok, ha ez történne Veletek?

Figyelt kérdés

Veszekedtek a párotokkal interneten.

Aztán azt írja, hogy Te egy "kisk" Vagy.

Te személy szerint mit értesz ez alatt a rövidítés alatt?

Hogy reagálod le? Mit teszel?

2014. jún. 5. 22:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
ez velem is megtörtént, csak személyes veszekedés után részegen, nyilvánosan posztolta a véleményét.. :D (nem jogosan) szerintem paraszt és undorító dolog, ha a párjáról így beszél valaki.
2014. jún. 5. 23:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát, én sem arra tippeltem, hogy a kiskirálylány rövidítésének szánta.
2014. jún. 5. 23:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Én meg azt írnám, hogy anyád a kisk te meg egy kisb vagy!
2014. jún. 6. 06:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha viccből mondja az nem gond, az nem zavar, én is szoktam mindenkit még az anyámat is "szép" szavakkal becézgetni és teljesen poénból, viszont ha komolyan mondaná akkor valszeg ott már sértődés lenne :D

De mivel tudom hogy nem vagyok az, így erre elég nehezen tudok berágni, ált csak röhögök rajta :\

2014. jún. 6. 09:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat!

Azért írtam, hogy veszekedés után történt ez, hogy tudjátok, hogy nem viccből mondta. Mi nem szoktunk ilyenekkel viccelődni.

Engem pont azért bánt a dolog, mert nem vagyok az és ezt ő is tudhatná...

2014. jún. 6. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!