Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiöltem a barátnőmből az érzelmeket. Tönkre tettem őt is és magamat is, és legfőképp a kapcsolatunkat. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem a hitét, és a szerelmét?
nem érez irántam semmit sem.
teljesen közömbös lettem neki
mit tegyek???
félek, nem tudom visszacsinálni mert oly mértékben roncsoltam az érzéseit............
érzem, hogy visszatudom csinálni..........de félek, hogy mi van ha nem.........
mit lehet ilyenkor tenni?
valaki volt már ilyen helyzetben?
mindegy.
és te mit érzel.
visszatudja még csinálni az a fiú szerinted?
van benned még annyi érzelemfoszlány iránta?
24f
24l
Van mikor eszembejut, néha olyan mintha hiányozna,de ez az érzés egész gyorsan elmúlik,ha eszembejut, mi hogy történt köztünk...
Visszacsinálni meg nem lehet,ahhoz túl sok rossz történt.
Mégegyszer nem kéne.
Érzelem foszlány addig van irántad ha már így fogalmaztál és érdekel, amíg foglalkozik veled. Ha eltűnik és nem tudod elérni sem, akkor van az, hogy NEM ÉRDEKLED TÖBBÉ! De ha így van ezt kerek perec meg is mondja majd neked.
Ha viszont szomorú, vagy írogat választ, akkor érez valamit.. Hisz engem sem tud megbántani egy olyan ember aki hidegen hagy...
másrészt tanuld meg kezelni az idegességedet, nem az a megoldás ha bajod van hogy körülötted lévőket lekaszabolod. Az rendkívül gyerekes viselkedés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!