Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiöltem a barátnőmből az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiöltem a barátnőmből az érzelmeket. Tönkre tettem őt is és magamat is, és legfőképp a kapcsolatunkat. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem a hitét, és a szerelmét?

Figyelt kérdés

nem érez irántam semmit sem.

teljesen közömbös lettem neki

mit tegyek???

félek, nem tudom visszacsinálni mert oly mértékben roncsoltam az érzéseit............

érzem, hogy visszatudom csinálni..........de félek, hogy mi van ha nem.........

mit lehet ilyenkor tenni?

valaki volt már ilyen helyzetben?

2014. jún. 5. 22:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

mindegy.

és te mit érzel.

visszatudja még csinálni az a fiú szerinted?

van benned még annyi érzelemfoszlány iránta?

2014. jún. 6. 09:27
 22/29 A kérdező kommentje:

24f

24l

2014. jún. 6. 09:28
 23/29 anonim ***** válasza:

Van mikor eszembejut, néha olyan mintha hiányozna,de ez az érzés egész gyorsan elmúlik,ha eszembejut, mi hogy történt köztünk...

Visszacsinálni meg nem lehet,ahhoz túl sok rossz történt.

Mégegyszer nem kéne.

2014. jún. 6. 09:39
 24/29 A kérdező kommentje:
mióta vagytok külön?
2014. jún. 6. 13:23
 25/29 anonim válasza:
Egy jó tanács.. Ne rinyálj, ne sírj utána.. Ha vége lett, okkal lett vége.. Két hónapja kb hasonló nyavalyán estem át, de a legfontosabb, hogy most magaddal foglalkozz és ne azzal ami volt és ami előidézte és ne ragaszkodj betegesen.. Kösd le magad, menj társaságba.. A legjobb amit tehetsz hogy méltósággal tűrsz, "ha férfi vagy hát légy férfi, a fű kinő utánad".. Ha szeretett akkor keresni fog csak türelem (tudom mondani könnyű), bármivel is okoztál neki csalódást az utólag eltompul csak hagyd őt most lélegezni.. Ne zaklasd és ne könyörögj neki.. Adj időt mindkettőtöknek, közben meg járj nyitott szemmel és láss is vele..
2014. jún. 6. 16:05
 26/29 anonim ***** válasza:

Érzelem foszlány addig van irántad ha már így fogalmaztál és érdekel, amíg foglalkozik veled. Ha eltűnik és nem tudod elérni sem, akkor van az, hogy NEM ÉRDEKLED TÖBBÉ! De ha így van ezt kerek perec meg is mondja majd neked.

Ha viszont szomorú, vagy írogat választ, akkor érez valamit.. Hisz engem sem tud megbántani egy olyan ember aki hidegen hagy...

másrészt tanuld meg kezelni az idegességedet, nem az a megoldás ha bajod van hogy körülötted lévőket lekaszabolod. Az rendkívül gyerekes viselkedés. :)

2014. okt. 11. 17:31
 27/29 A kérdező kommentje:
megbocsátott....de megint elba...am.
2014. nov. 24. 19:24
 28/29 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de ez annyira nyálas volt, hogy mindjárt leh.. om a monitort. Fejezd be, és viseld férfiként. Ha nem illetek össze, ez van.
2014. nov. 24. 19:41
 29/29 anonim ***** válasza:
na hogy sikerült ismét elcseszni? és mikor?
2014. nov. 24. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!