Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mértékben befolyásolhatja a kapcsolatunkat? (Bővebben lent! )
Párommal alig pár hónapja vagyunk együtt, és közös nyaralást tervezünk. Persze addig még van, mert most még vizsgáim vannak, de már beszéltünk arról, hogy jó lenne együtt tölteni néhány napot, valahol távol itthonról. Persze nagyon várom, de kíváncsi vagyok mások tapasztalataira:
Volt valaki olyan helyzetben hogy egy ilyen nyaralás negatívan hatott a kapcsolatra? Hogy netán utána megromlott vagy valami? (Tudom, hülye kérdés, de ő az első barátom, akivel nyaralni megyek, kettesben, tudni szeretném mire figyeljek, mire számítsak...)
Aludtunk már együtt, így nem attól parázok hogy meglát smink nélkül vagy hasonló.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi az első közös nyaralásokról. Előre is köszönöm.
(Esetleg olcsó nyaralóhelyeket is örömmel fogadok)
Hát pl mi minden este együtt aludtunk egymásnál,de nem laktunk együtt.Végül 1 év után összehoztunk egy közös 10napos külföldi nyaralást,és teljesen más volt 10napig 0-24ben együtt lenni. De természetesen semmi rossz nem történt,csak más volt. Kicsit kihívás volt,mert tényleg nem ugyanaz, ha esténként egymásnál alszik az ember,és 10napig össze van zárva.
Ami negatívum volt,hogy nem használtuk ki teljesen a nyaralás adta lehetőségeket.Pl én reggeltől estig fürödtem volna a tengerben,ő meg kb 1x jött be a vízbe,nem mentünk el bulizni sem, szóval kicsit unalmas volt.De ezeknek is megvan a miértje.
Kérdező én csak annyit tudok tanácsolni, hogy mindenképp programokkal teli nyaralás legyen.Ne az legyen, hogy reggeltől-estig lustálkodtok a napon.Tehát anyagilag érdemes úgy tervezni, ha tudtok.
Én is boldog vagyok, és már nagyon nagyon várom.
A kételyek nem a kapcsolatnak szólnak, hanem inkább a saját bizonytalanságomnak. Az eddigi kapcsolataim miatt elég sok komplexus akad bennem, és bár egyre több félelmen sikerült már túltennem magam mellette, azért még akad pár.
És csak kíváncsi voltam mások tapasztalataira is.
Én mikor a mostani barátommal pár éve először mentem nyaralni kb. 2-3 hónapja ismertük csak egymást.
De semmi félsz nem volt bennem, sőt! Azóta már sülve főve együtt vagyunk és fél évre rá össze is költöztünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!