Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiöltem a barátnőmből az érzelmeket. Tönkre tettem őt is és magamat is, és legfőképp a kapcsolatunkat. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem a hitét, és a szerelmét?
nem érez irántam semmit sem.
teljesen közömbös lettem neki
mit tegyek???
félek, nem tudom visszacsinálni mert oly mértékben roncsoltam az érzéseit............
érzem, hogy visszatudom csinálni..........de félek, hogy mi van ha nem.........
mit lehet ilyenkor tenni?
valaki volt már ilyen helyzetben?
szörnyű dolgokat vágtam, a fejéhez.
és nem voltak igazak, nem gondoltam komolyan őket, de ő más mint a többi lány, ő minden szóra emlékszik és nagyon magára veszi.
és nem bírom, mert ideges voltam nagyon, és idegből írtam neki azokat, de úgy látszik vége, mert kiöltem belőle a szeretetet.
még gyűlölni sem gyűlöl.....még az is jobb lenne, mint az, hogy teljesen semleges vagyok neki.
régen is bántottam szavakkal.
ás hazudtam neki, egy nagyon fontos dologban.
és ezek mind, mind összegyűltek most........és ez lett a vége.
ő más lány, egészen más...különleges, kiszámítható és egyben kiszámíthatatlan.
megfejthető és megfejthetetlen.
nem tudok mit tenni.
ha ő nincs, nekem sincs értelme léteznem.
Ha választ akarsz a k*baszott kérdésedre, akkor írd meg normálisan, hogy mit csináltál. Ha meg csak magaddal akarsz beszélgetni, akkor h*zzál már innen... Mindenki ideges, mindenkinek megvan a baja, mégsem rinyál itt a fél ország. De ahogy írsz, ez az össze-vissza tördelés, hogy visszakérdeznek (mert segíteni akarnak ha már itt sírsz) és még arra sem bírsz egy normális választ adni.. Nem csodálom, hogy nem érez irántad semmit. (ami eléggé valószínűtlen)
Ahhoz, hogy bárki segíteni tudjon, tudni kéne pár igen lényeges dolgot:
Mióta vagytok együtt?
Mikkel bántottad meg?
Hány évesek vagytok?
Mi volt az aminél teljesen elszakadt nála a cérna?
Leginkább az érdekelne, hogy az idegességből írt vádaskodások mik. Mert azok lehetnek elég durvák.
nem vagyok jól.
mi lesz velem nélküle?
segítséget kért, én meg.....:'(
Én is így vagyok, csak a lány szerepében.
Kiölte belőlem az érzéseket.. Se szeretet,se gyűlölet nincs,se harag,semmi.
23 vagyok.
Te,meg a lány mennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!