Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez cska nekem szokatlan vagy valami rosszat jelent? Bov lent.
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel mar kb 5 honapja nagyon jo barati viszonyban vagyok es vegul beleszerettem es ugy vettem eszre hogy o is erdeklodik iratam(celozgatasok meg ilyenek) es bevalottam neki hogy szeretem de azt mondta hogy most az egyik regi pasijaval kezd kibekulni es nem tudja hogy most mi legyen vegul is ok osszejottek en meg jol megszivtam de megegyeztunk hogy barati viszonyban maradunk.Azota mar eltelt masfel honap es ugy vettem eszre hogy sokkal jobban eltudunk beszelgetni mint azelott mielott osszejott volna a pasijaval.Multkr is felhivtam aminek nagyon orult de mar harom napja nem tudtam vele beszelni az sms-eimre nem felel es meg a messre se nagyon jon mar fel:((.Mondjuk mar kezdek beletorodni hogy nem sikerult ugy ahogy elterveztem de akkor is rosszul esik hogy nem ir vissza meg ilyenek.Ha van tippetek hogy miert csinalja ezt akkor pls segitsetek.Elore is koszonom2010. jan. 1. 15:44
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy szakitani akar a pasijaval es ezert viselkedne olyan kulonosen?
2010. jan. 1. 15:48
2/4 anonim válasza:
Lehet, azt akarja, hogy udvarolj neki. Vagy nem akarja otthagyni a jelenlegi párját, bár tetszel neki és kerül, hogy ne hogy meggondolja magát. Akárhogy is próbálj meg vele személyesen találkozni kedveskedj neki, de ne sürgettesd, mert az veszélyes lehet. :) Sok sikert kívánok
3/4 anonim válasza:
probálkozz még kb 1 hétig. vagy várd meg mig ö jelentkezik
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen:D:D
2010. jan. 1. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!