Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendö ha tudom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendö ha tudom, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
7 honapos terhes vagyok,a baratommal meg nem elünk együtt.Sajnos mindenki ovva intett töle,de en a szivemre hallgattam.Eddig nagyon kedves volt velem es megadta nekem a tiszteletet,pedig mas nökkel szemtelen es könyörtelen.Pl több baratnöje is volt egyszerre es ezt tudatta is velük.Szoval ez egy öszinte szemetlada.Eddig minden nap hivott vagy atjött stb de mar masodik hete ez teljesen alabb hagyott.Teljesen elhanyagol,alig hiv fel,de akkor nagyon kedves a telefonban es ugy tesz mintha minden ok lenne.Mivel nem vagyok hülye es tudom,hogy ragadnak ra a nök,mert folyamatosan hivogatjak a telefonjan,amit sohasem vett fel amikor velem volt,1000 % hogy van valakije.Sajnos tul elnezö es kedves voltam eddig vele.De ebböl most mar eleg!Hogyan viselkedjek vele?Kidobjam vagy csinaljak jelenetet vagy csak egyszerüen xarjam le?Legyszi segitsetek!
2014. jún. 5. 10:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Te håny éves vagy? Mert a naivsågod,ostobasågod itélve kb. 14. Ennyire hülye nem lehet egy nô!
2014. aug. 17. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!