Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendö ha tudom, hogy megcsal?
"Sajnos mindenki ovva intett töle,de en a szivemre hallgattam."
Hát, akkor most megtanulod, hogy csak a szívre ostobaság hallgatni.
Ülj le vele, és beszéld meg, hogy még is mi legyen, 7 hónapos vagy, álljon már férfiként a dologhoz.
Szerintem is már ne foglalkozz vele. Kár ezen stresszelned magad. Ha már terhes lettél,akkor a baba egészsége legyen a legfontosabb.
Természetesen jobb lenne azért, ha elmondanád neki, hogy szeretnél vele több időt együtt tölteni...
Aki hülye... mit hülye.
Aki balf.a.sz, szenvedjen.
Hát át kellett költenem a kedvenc mondatomat.:D
Ne haragudj, de én is azt mondom, hogy felelőtlenség volt gyereket vállalni bármiféle stabilitás nélkül (legalább együtt lakás, mert lakva ismerszik meg az ember vagy mi).
Szerintem az lenne a legjobb, ha hagynád, hogy ő keressen és személyesen, dráma nélkül, nyugodtan megbeszélnétek, hogy mi a pék lisztes farka van. Egyrészt, mert nem kéne fasírtban maradnod a gyermeked apjával, másrészt, ha már eddig is, kedves, megértő és türelmes voltál (ezért bírta ki eddig melletted, nem?), akkor ne add alább, kedvesen, megértően és türelmesen dobd ki! Nem akarlak biztatni, de az is lehet, hogy "csak" bepánikolt a marhája, mert leesett neki, hogy a gyerek "néhány" év felelősséggel meg felnőtt viselkedéssel és nulla szabadsággal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!