Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendö ha tudom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendö ha tudom, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
7 honapos terhes vagyok,a baratommal meg nem elünk együtt.Sajnos mindenki ovva intett töle,de en a szivemre hallgattam.Eddig nagyon kedves volt velem es megadta nekem a tiszteletet,pedig mas nökkel szemtelen es könyörtelen.Pl több baratnöje is volt egyszerre es ezt tudatta is velük.Szoval ez egy öszinte szemetlada.Eddig minden nap hivott vagy atjött stb de mar masodik hete ez teljesen alabb hagyott.Teljesen elhanyagol,alig hiv fel,de akkor nagyon kedves a telefonban es ugy tesz mintha minden ok lenne.Mivel nem vagyok hülye es tudom,hogy ragadnak ra a nök,mert folyamatosan hivogatjak a telefonjan,amit sohasem vett fel amikor velem volt,1000 % hogy van valakije.Sajnos tul elnezö es kedves voltam eddig vele.De ebböl most mar eleg!Hogyan viselkedjek vele?Kidobjam vagy csinaljak jelenetet vagy csak egyszerüen xarjam le?Legyszi segitsetek!
2014. jún. 5. 10:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem xard le.
2014. jún. 5. 10:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Es a babatokkal mi lesz? Egyedul nevelned? Ha szeretned vele folytatni akkor beszelj vele!
2014. jún. 5. 10:34
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Ott követted ela hibát,hogy házasság és együttlakás nélkül gyereket vállatál.Igazáből várható volt,hogy Veled is úgy fog viselkedni,mint a többi nővel előbb-utóbb.A saját érdekedben rúgd ki,még időben vagy,és keress mást.Aki könyörtelen,az meg is fog verni előbb-utóbb.23/l
2014. jún. 5. 10:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Beszelnek en,de allitolag "halalra" dolgozza magat es csak röviden hivogat parnaponta.De en tudok rola,hogy minden este a barataival csavarog.Az elöbb felhivtam,hogy kerdöre vonjam,de nem vette fel a telefont. :(
2014. jún. 5. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos mindenki ovva intett töle,de en a szivemre hallgattam."

Hát, akkor most megtanulod, hogy csak a szívre ostobaság hallgatni.

Ülj le vele, és beszéld meg, hogy még is mi legyen, 7 hónapos vagy, álljon már férfiként a dologhoz.

2014. jún. 5. 10:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is már ne foglalkozz vele. Kár ezen stresszelned magad. Ha már terhes lettél,akkor a baba egészsége legyen a legfontosabb.

Természetesen jobb lenne azért, ha elmondanád neki, hogy szeretnél vele több időt együtt tölteni...

2014. jún. 5. 10:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Mar mondtam neki,de mindig azt mondja,hogy sok dolga van.
2014. jún. 5. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
És íme a 923843294923. eset, amikor a nők a bunkót választják a rendes srácok helyett, aztán csodálkoznak, hogy hol rontották el...
2014. jún. 5. 10:57
 9/11 Noydra ***** válasza:

Aki hülye... mit hülye.

Aki balf.a.sz, szenvedjen.

Hát át kellett költenem a kedvenc mondatomat.:D

2014. jún. 5. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de én is azt mondom, hogy felelőtlenség volt gyereket vállalni bármiféle stabilitás nélkül (legalább együtt lakás, mert lakva ismerszik meg az ember vagy mi).

Szerintem az lenne a legjobb, ha hagynád, hogy ő keressen és személyesen, dráma nélkül, nyugodtan megbeszélnétek, hogy mi a pék lisztes farka van. Egyrészt, mert nem kéne fasírtban maradnod a gyermeked apjával, másrészt, ha már eddig is, kedves, megértő és türelmes voltál (ezért bírta ki eddig melletted, nem?), akkor ne add alább, kedvesen, megértően és türelmesen dobd ki! Nem akarlak biztatni, de az is lehet, hogy "csak" bepánikolt a marhája, mert leesett neki, hogy a gyerek "néhány" év felelősséggel meg felnőtt viselkedéssel és nulla szabadsággal jár.

2014. jún. 5. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!