Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van akinél kizáró ok ha a pasi cigizik?
Nem előny, mert a cigi nem jó dolog, ugyanakkor kizáró ok se. Példának okáért a párom is cigizik.
Mindenesetre sokan vannak akiknél ez kizáró ok.
23N
#15 Ez a legrosszabb, amit tehetsz....
Szerintem senki ne akarja lebeszélni a másikat semmiről..mondom ezt úgy, hogy én sem cigizek, a párom pedig igen. Támogatom abban, amikor éppen próbálkozik azzal, hogy letegye, de soha nem próbáltam meg lebeszélni.
Az előző barátnője folyton ezzel baszogatta..szerintem akinek nem tetszik, az már eleve ne jöjjön össze olyannal, akit meg kell változtatni.
Valahol olvastam, hogy "Dohányost megcsókolni olyan érzés, mint kinyalni egy hamutartót"!
Ezzel 100%-osan egyetértek, és nekem ezért (is) kizáró ok lenne.
Nekem volt párom aki dohányzott és volt aki nem. ÉS volt olyan is aki nekem tiltotta meg hogy dohányozzak.
Szerintem alapvetően ez nem olyan fontos dolog és kompromisszumkészség kérdése.
Ha Téged zavar akkor kérd meg, hogy ha van rá mód a jelenlétedben ne bagózzon. De nem hiszem, hogy a cigaretta fogja megváltoztatni az érzéseidet...
Szerintem,ha valakit szeretsz/tetszik, akkor úgy tetszik, ahogy van :) hameg már ez is kizáró ok valakinél, az nem is szeret igazán...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!