Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz, hogy 30 körül már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy 30 körül már minden normális férfi foglalt? Vagy a közeljövőben terveznek eljegyzést vagy már házasos és családjuk van?

Figyelt kérdés

2014. jún. 4. 19:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
pl. mert szétment a nagy szerelmével.
2014. jún. 4. 19:30
 12/48 anonim ***** válasza:

úristen ne fárassz minket!

Gondold végig a női szemszögből, hogy nektek sem kell minden pasi...és ez 5 évvel később sem változik ha már nem 25 éves hanem 30...

2014. jún. 4. 19:30
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Sok oka lehet, de hidd el nem mind problémás. Van aki hosszu ideig leköti magát egy kapcsolatban és vége lesz és hirtelen észreveszi, hogy már 30, vagy sokáig tanult,utána belevetette magát a karrierépitésbe, sok ismerősöm pedig 24 éves korára lediplomázott és rájött nem ér semmit a diplomája és kiment külföldre anyagilag összeszedni magát, akkor vannak olyanok is akik félénkek, nincs önbizalmuk, nehezen ismerkednek, félnek az elutasitástól stb.. Én még jóval fiatalabb vagyok és lány, és én is ugy tervezem 28-30 éves korom körül kötöm csak le magam, addig tanulok,utazok,szorakozok.
2014. jún. 4. 19:31
 14/48 anonim ***** válasza:
Kérdező, nőként kérdezem, hogy a logikádból kiindulva, akkor a 30 körüli egyedülálló nők azért vannak egyedül, mert van valami defektjük? Semmi más indokot nem tudnál felhozni, csak hogy van valami bajuk? És ne kenjük ezt a férfiakra, mert akkor azt is mondhatjuk, hogy az egyedülálló 30-as pasik is a válogatós nők miatt vannak egyedül és nem azért mert valami baj van vele...
2014. jún. 4. 19:42
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen tipikus női hülyeség, amivel megindokolja, hogy miért nem dolgozik a kapcsolaton és a férfi felderítésén.

Nem azért, mert lusta, mint a bűn, áááááááá...

De nem baj, mert így több jut a normális nőknek.

2014. jún. 4. 19:45
 16/48 Költőnő? ***** válasza:
100%
olyanról h válás, szakítás, nem hallottunk még. Ez így egy teljesen új és nem ismert fogalom.
2014. jún. 4. 19:48
 17/48 anonim ***** válasza:
Több mint 5 év után szakított velem a barátnőm. Most 28 vagyok, elvileg rosszul sem nézek ki, belsőre is mindig kedveltek, mégsem találok megfelelő párt, mert néha akkora elvárásoknak kell megfelelni, ami szinte lehetetlen. Pedig egyáltalán nem a plázacica kategóriában keresgélek, hanem inkább az átlagos, kicsit visszahúzódóbb lányok között. Sajnos általában mindenki foglalt. Ez is egy magyarázat a kérdésedre pl.
2014. jún. 4. 19:57
 18/48 anonim ***** válasza:

Errol ez a szam jutott eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=be2GN8L5clg

2014. jún. 4. 20:02
 19/48 anonim ***** válasza:

A férjem 29 éves volt, mikor megismertem, akkor éppen járt valakivel, de nem tartott sokáig. Ő nem azért nem volt még házas, mert valami probléma lett volna vele, egyszerűen egész fiatal kora óta (akkor volt egy hosszabb kapcsolata) nem talált olyan nőt addig, aki hosszútávon meg tudta volna fogni.

Aztán ott vannak még, akik hosszabb kapcsolat után szakítottak, vagy elváltak. Egyértelműen nem azért van minden 30-hoz közeli férfi egyedül, vagy nem azért nincs igazán tartós kapcsolata, mert defektes.

2014. jún. 4. 20:27
 20/48 anonim ***** válasza:
Jómagam 31 múltam.5évig voltam nős,4 éve váltam el.Van egy 7 éves fiam.Nem gondolom,hogy bármi probléma lenne velem.Egyszerűen fiatalon lekötöttem magam,a házassáunk nem sikerült.Az elmúlt években egyedül voltam,és jó érzés volt.Most kezdem azt érezni,hogy ideje újra megállapodni,de elég szegényes a "felhozatal"...
2014. jún. 4. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!