Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert nem foglalkozik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem foglalkozik velem egyaltalan a baratom?! Sos!

Figyelt kérdés
3 honapja jottunk ossze es tenyleg imadom de a keresztszulei nagyon nagyon betablazzak a napjait.Nem a szuleivel el mert ...ez egy hosszu tortenet..Szoval par eve a keresttszuleinel lakik akik nem verszerinti rokonai es mindig kell neki valamit csinalnia a haz korul.Neha tanulni sem tud mert ha nem csinalja meg akkor mergesek lesznek es azt mondjak neki hogy nem kotelesseguk eltartani.Nem is mer nekik visszaszolni hisz ok tartottak el es abban a kis hazban lakunk amit egyutt epitettek fel (en is segitettem benne)Neha leulni sincs ideje.Hazajon sulibol es egesz nap kint vannak az udvaron es csinaljak a dolgokat..Mi amiota egyutt vagyunk korulbelul 2× mentunk el valamerre.Egyszer furdeni egyszer az erdobe sutogetni 2 orara es ennyi.Setalni sincs ido miatta...Csinaltak az udvarba egy kishazat ahova bekoltozott a baratom es en is idekoltozhettem.Nagyon szeretek vele lakni es nagyon imadom de kezdek besokallni...Mit tegyek? En nagyon komolynak erzem a kapcsolatunkat es hosszutavra terveznek vele de igy lehetetlen...Ha elmegyunk valahova mar egy ora mulva irnak hogy mi ujsag merre vagyunk.Annyira szornyu...Nagyon nagyon szeretem es ha ez nem lenne akkor minden csodas lenne koztunk...Mit tegyek? :( 18\L
2014. jún. 4. 19:11
 1/10 A kérdező kommentje:
ui:Miota itt lakunk a kis hazban mi tartjuk el magunkat.. es dolgozni is fogok mar ebben a honapban..
2014. jún. 4. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Te vagy az cica?
2014. jún. 4. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
A kisköcsög!
2014. jún. 4. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem érdekel ~Bajner Bálint
2014. jún. 4. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajnos először olyan helyzetbe kell hogy kerüljetek (mind a kettőtöknek munkahely), annyi fizetéssel amiből meg lehet élni és utána tudtok elköltözni. Esetleg meg kellene beszélnetek, hogy legalább hétvégente szabad legyen, de gondolom jól kihasználják szegényt és nem fognak belemenni. Nagyon nehéz helyzetben vagytok.
2014. jún. 4. 19:16
 6/10 WheneverYouWant ***** válasza:
Ha együtt laktok akkor nem értem hol a probléma... tudtok együtt lenni eleget. Segíts neki a dolgaiban, együtt gyorsan végeztek és több időtök marad egymásra. Ha tényleg olyan szörnyű ahogy mondod akkor talán meg kellene próbálnotok eltartani magatokat. Suli mellett nagyon nehéz lesz tehát csak akkor vágjatok bele ha mindkettőtöknek ér annyit a kapcsolat. Vagy tartsatok ki ebben az állapotban addig amíg végeztek a sulival és keresőképesek lesztek... Jobb tanácsom nincs... talán ha részletesebben mesélnél...
2014. jún. 4. 19:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Mostmár nem veszek több herri potteres regényt
2014. jún. 4. 19:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Altalaban segitek.Pl tegnap is segitettem foldet elhordani meg neha fat vagni is szoktam.
2014. jún. 4. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Tudsz minecraft-ozni kérdező?
2014. jún. 4. 19:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak az a masik gond hogy nagyon beulni sem tudunk sehova meg olyan helyre sem mehetunk ahol fizetni kell mert legutobb mikor pizzaztunk ballagasom alkalmabol akkor is azt mondta hogy szorjuk a penzunket...
2014. jún. 4. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!