Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne csinálnom vele? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom vele? Ha buliba megyünk mindig iszogatnak a fiúkkal s utána egyáltalán nem foglalkozik velem!

Figyelt kérdés
Olyan bántó h mikor hazamegyünk elvár ezt-azt s inkább ellököm mert úgy nem akarom!!=nem lakunk együtt csak át szokott jönni) S persze másnap nem is kér bocsánatot vagy ilyesmik...:'(
2008. nov. 8. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Közöld vele, hogy ez így neked nem jó, és ha továbbra se változnak a dolgok, akkor NE SZENVEDJ TOVÁBB, hanem szakíts vele. Az is lehet, hgoy egy kicsit javulni fog, aztán megint ilyen lesz, ki tudja. Sok sikert!
2008. nov. 8. 20:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Olyan édes meg semmi baj nincs vele...de nem tudom elviselni mikor iszik!Főleg ha flörtölget,meg megjegyzéseket tesz másra! Lehet szólok neki...
2008. nov. 8. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Az első hozzászóló pöttyett feminim... mi a vásárolgatásaitok alkalmával kapunk hülyét, ti meg ilyenkor, ez az élet...
2008. nov. 8. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Nem kéne ezt elfogadni. Az alkohol szörnyű dolgokat tesz az emberrel...
2008. nov. 8. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Hát ez röhejes. Hagyj kapcsolódjon már ki egy kicsit a szerencsétlen. De persze szólj neki, hátha összevesztek, az majd biztos javit a kapcsolatotokon.
2008. nov. 8. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Ha valaki egy buliban iszik,az még közel sem jelent egyet a masszív alkoholizmussal.Minek kell a bolhából elefántot csinálni?...Ha mi a haverokkal piázni megyünk,még véletlenül sem hoz senki barátnőt magával.Szép is lenne:)Egyszer az egyik spannak volt egy csaja,aki mindenhova velünk akart jönni.Amikor már a snabszerba is be akart szállni,közben meg a lapokat se nagyon ismerte,akkor mondtuk,hogy ez most már elég.Örülj neki,hogy magával visz.Találhattok más közös szórakozást is mint a bulizás.Miért nem kéred meg,hogy vigyen el színházba pl?Vagy akármi,most nekem kelljen már ötleteket adni:)
2008. nov. 8. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Jah, vannak helyek, ahová ne akarj a pasiddal menni. Nektek a nyilvános wc a kultúrközpont, nekünk a kocsma.
2008. nov. 9. 08:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt javasoljátok ne húzzam ezen fel magam?? Én is lejárok bnőimmel kb 8-10en ő és a fiúk én és a lányok! Csak néha bántó....de akkor majd igyekszem:)
2008. nov. 9. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:

5dik válaszolohoz ment szavazat.

Én is kb ugyan ezt a választ irtam volna,persze nem kell egyik naprol a másikra igy csinálni de az irányvonal megvan.

2008. nov. 9. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!