Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem gondol rám is? Nekem is szükségem lenne rá, és nem foglalkozik velem!
Így indult a kapcsolatotok? Mennyire vett téged komolyan eddig?
Ha nem kellőképpen bánik veled úgy, ahogy megérdemled, akkor mindenképp meg kell vele beszélned...
Gondolom komoly kapcsolatot akarsz, és közölted is vele...ha neki is ez kell, akkor bizony tennie kell kettőtökért.
Mondd el neki, hogy neked így nem jó, hogy nem tervez veled, és szeretnéd érezni, hogy fontos vagy neki.
Interneten se keres? Nem mondja, hogy hiányzol?
19/l
Ahha értem. Hát sajnálom, el tudom képzelni milyen rosszul esik. Figyi, ennek nincs értelme hogy rágódsz, egy normális kapcsolatban alap, hogy együtt tervezitek a programokat...és ha nem vagytok együtt, akkor is érintkezni kéne interneten.
Beszélned kellene vele, hogy úgy érzed, nem vesz elég komolyan, és rosszul esik, hogy nem veled tervez, meg a hozzáállása. Mondd el neki, hogy te mikor lennél boldog.
A leírásod alapján nem lehet egy érett, komoly srác.
Jól gondolom?
Na de ne agyalj...akár hívd fel, hogy fontos megbeszélnivalód van vele...és nehogy bűntudatod legyen...normális kapcsolatban ezt el kell mondani, a másiknak pedig kötelessége változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!