Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket ez nem zavarna?
A jelenlegi barátnőm elég sok mindent mesélt a volt barátjáról, még olyat is hogy hogyan szexeltek. Es Meddig csinálták stb..ez eléggé rosszul érintett, mivel volt némi (lelankad) helyzetem vele. Izgulás...igy még érzékenyebben érintett. Ti ecsetelitek a multat a párotokbak?
nem tudom én ilyen mélységben Ennyi infot...hát szerintem nem jó elmesélni.
bennem most pl lejátszódnak azok a gondolatom hogy ők hogy csinálták..stb es rossz.
1!
nem a pasi a kérdező??
akkor kit??
ja a válasz:
de bár ki lehetne venni belőle ő mit szeret igaz ez elég fura módja
Én sose részletezem senkinek sem, hogy hogyan szexeltem az ex-szel. És én sem örülnék, ha a párom elmesélné, hogy kivel, mit, hogyan csinált.
Azt hogy mit szeretek, meg mit nem szeretek enélkül is tudom közölni vagy megmutatni.
Nem, ez tabu, elhiszem, h rossz neked... Pont azért tabu, amit leírtál, hogy hogy érzed magad.
Lehet h csak azt akarta kommunikálni, ő mit szeret, hogyan szeretné, de ez rossz módszer volt részéről... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!