Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, benneteket zavar/ (zavarna, ha tudnátok), hogy a pasitok más lányt dicsérget, hogy 'de jól nézel ki', 'de szép vagy' stb. , vagy esetleg annyira nem foglalkoztok ezzel?
ha csak barátok és simán megdicséri, akkor nem
ha viszont úgy látom, hogy van is köztük vmi, akkor már igen
Ez sok mindentol fugg. Pl hány évesek vagytok, mióta vagytok egyutt, milyen a kapcsolatotok, honann tudtad meg.
Csak a saját példámat tudom elmesélni. A barátom facebookon egyfolytában csajoknak írogat.Persze amikor eloszor megláttam kiakadtam. Ez volt kb 2és fél éve. Azóta ugyanúgy csinálja. Abszolút nem zavar, mert tudom jól hogy csak szórakozik. És csak gondolataiban csalna meg. Fiatal még, értheto. Kulomben is csak hulyíti oket, sokszor hónapokig hulyít egy csajt,hogy szerelmes legyen belé,meg ossze vissza hazudozik neki. Persze soha nem találkoztak, nem is fognak, tobb 100, 1000 km választja el oket. Engem csak az zavar, hogy sajnálom azokat a kis hiszikeny lányokat, akik bedolnek ilyen szemét pasiknak. Ezt leszámítva jó ember, és nagyon szeretjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!