Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Mit tegyek most a továbbiakban?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel már több, mint fél éve ismerjük egymást, de nem járunk csak nagyon kedveljük egymást.

Szoktunk találkozni is, csak néha, mert ő messzebb lakik tőlem, kb. 50 km-re.

Én szerettem volna vele együtt szilveszterezni, csak nem mertem neki mondani, nehogy tolakodásnak vegye, de ő nem szólt, hanem a barátaival rendezett összejövetelt a lakásán. Én meg itt vagyok egyedül, fájó szívvel. :(((

Fél órája hívott, és buék-ot kívánt, és kérdeztem, kik vannak nála, elmondta, és az egyedülálló barátai vannak nála, köztük egy szingli lány is.

Még attól is félek, hogy történik köztük valami az éjjel. :(((

Ez a legrosszabb szilveszterem...

22/L

2009. dec. 31. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy egyedül ne félj, másod sórban. Miért nem beszélted ezt meg vele ? nem kellett volna félj ez miatt, talán örült volna is.
2009. dec. 31. 23:27
 2/3 anonim ***** válasza:

nyugodj meg ,ha egy kicsit is érez valamit irántad az a srác akkor nem fog tenni olyan lépéseket,ami neked fájna.

Meg ezekből a szilveszteri mulatságokból nem szokott tartós kapcsolat kialakulni,szóval ne aggódj,valamilyen szinten át tudom érezni....

2009. dec. 31. 23:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon remélem, hogy tényleg nem okoz nekem fájdalmat... :(
2009. dec. 31. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!