Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy maradtam? Jól tettem, hogy elengedtem egy órára? Mit tegyek, ha a lány a továbbiakban sem megy bele abba, hogy ott legyek?
Sajnálom... az első válaszolóval értek egyet maximálisan.
Ez a fiú kihasználja a jóságodat, engedékenységedet, és szerintem sem szeret és tisztel annyira, amennyire Te megérdemelnéd.
Tudom, hogy ebben a helyzetben nehéz elhinni, de százszor különbet találsz, csak rá kell szánnod magad a szakításra. Minél tovább húzod, annál fájdalmasabb lesz.
lehet nem fogtok velem egyetérteni de szerintem elejétől fogva túl van reagálva az egész. nekem is van olyan exem, akivel tényleg jártam is sokáig, nem csak egy futó csók volt azt ennyi, és a mai napig jóban vagyunk, barátok vagyunk de ennyi. nem akarok tőle már semmit. nekem már ez furcsa h "elengedni" kell a másikat, meg hogy mindig jelen kell lenni a párodnak. mintha nem bíznátok egymásban. akkor meg mi értelme egy kapcsolatnak?
az meg érthető ha az ember egy jóbarátjával találkozik, akkor kettesben szeretne vele beszélgetni. néha szükség van arra is.
amiért max kiakadhatsz sztem h hazudott v ferdített, bár ezt nem írtad konkrétan hogy mi volt pontosan.
ettől meg messze nem leszel második hogy beszélgetnek. kicsit túlreagálod szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!