Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem, hogy maradtam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy maradtam? Jól tettem, hogy elengedtem egy órára? Mit tegyek, ha a lány a továbbiakban sem megy bele abba, hogy ott legyek?

Figyelt kérdés
Együtt élek a barátommal. Mind a ketten tartjuk a kapcsolatot egy-egy volt barátunkkal/barátnőnkkel (régi párkapcsolatok ezek, de a barátság megmaradt). Abban egyeztünk meg, hogy amikor találkozunk az exekkel, akkor a másik fél is jelen van, ezt mind a ketten így láttuk jónak, korrektnek. Tegnap derült ki, hogy a volt barátnője (egyébként egyben gyerekkori barátok is) azt mondta a páromnak, hogy zavarok, nem akarja, hogy ott legyek. Azt mondta a páromnak: "vagy kettentalálkozunk vagy sehogy." Egy állítólagos igaz barát hogy mondhat ilyet? A lány azt hiszi, hogy féltékenységi jelenetet rendeznék amiatt, mert nem engedem egyedül elmenni a párom. Nem erről van szó, csupán egy KÖZÖS megállapodásról, melyet a párom is így látott jónak... Ezt elmondta nekem a párom, én mondtam neki, hogy valamiben megegyeztünk, stb. Hosszú történet ez, ráadásul tegnap az is kiderült, hogy párom még egy dologban ferdített és egy dologban a szemembe is hazudott (nem csalt meg és nem is akart/akar semmit a lánytól, de vele kapcsolatos a dolog). Aztán jött azzal, hogy miért vagyok ilyen... Én, aki maximálisan őszinte voltam vele és tiszteletben tartottam a megbeszélteket... Utána bocsánatot kért ezért. Kérdeztem, hogy akkor mi a terve? Mondta, hogy elmegy a találkára, nélkülem... Rettentő megalázó volt és iszonyatosan fájt, éjjel 12-kor elkezdtem csomagolni. Én nem akarok második lenni. Nem tudtam elindulni, a másik szobában bőgtem. Párom kérte, hogy ne menjek, szeret, hülye volt, stb. Hogy ne írjak szappanoperát, a vége az lett, hogy egy órás találkára "elengedtem" kettesben a lánnyal azzal a feltétellel, ha elmeséli neki, hogy mit ért el a kapcsolatunkban a kérésével és hogy a továbbiakban én is jelen leszek. Párom is jelen lenne amikor a volt barátommal találkozom, úgy gondolom ez így korrekt. Rettenetesen fáj ez az egész, és nem ez az első ferdítése, hazugsága. Rettenetes nagy dologban nem ferdített, hazudott eddig, de azóta is elbőgöm magam amikor arra gondolok, hogy minden megállapodásunkat felrúgta és elmegy a találkára, holott közölhette volna a lánnyal, hogy én is megyek... És még én kívántam boldog karácsonyt a lánynak és én akartam elhívni magunkhoz vendégségbe...
2010. dec. 29. 11:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat szét fog esni. Tipikus eset, maikor már az egyik fél nem szereti a másikat, csak megszokásból van vele (most a pasi nem szereti a nőt).
2010. dec. 29. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy akkor te is elmégy egy volt barátoddal valahová - aztán jó későn menj haza!
2010. dec. 29. 12:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van a "ma 12:47" írójának. Ezért nem szeret, nem tisztel már a barátod. Ezt elrontottad. Ráadásul ha nem adsz neki lehetőséget, nem tud hűséget mutatni. Állandóan fogod a kezét, meg állandóan irányítod.
2010. dec. 29. 12:49
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez volt a második lehetősége, esélye hűség, bizalom terén. Jöjjön a harmadik esély? Meddig megy ez így tovább? Nem érzem, hogy ÉN rontottam, maximum Mi. Mert ő is úgy szerette volna, hogy ha én találkozom egy volt barátommal, akkor ő is jelen legyen. Nem érzem magam hibásnak, legalábbis egyedüli hibásnak nem. És nem ingott volna meg a bizalmam, ha nem ad rá okot. Amíg nem adott rá okot, szó nélkül tűrtem, ha ők ketten találkoztak, sőt a mai napig nem szólok, ha bemegy a lány néha a munkahelyére egy 10 percet beszélgetni. Spontán dolog, oké. De egy előre tervezett hosszabb találkánál megegyeztünk a hármas találkozásban - mind a két fél részéről. és akkor egyedül én lennék a hibás?! :O Nem vagyok szent, de tisztán látom, hogy nem én szúrtam el a bizalom dolgot, és ezt a párom is belátta. Ő a mai napig maximálisan bízik bennem. Hogy miért? Mert nem adtam okot a bizalmatlanságra.
2010. dec. 29. 12:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül örülök a többféle véleménynek, mert így több szemszögből látom a dolgokat.
2010. dec. 29. 12:56
 16/17 anonim ***** válasza:

dobd ki p.csába

de előtte mond meg neki, hogy te is mész é stalálkozol a te exeddel,de te nem 1 hanem 2 órát.. és náézd végig ahogy rinyál ő is neked :)

ha rám hallgatsz dobd ki a halálba ezt a hülyét, vannak ennél értelmesebb emberek is

2010. dec. 29. 13:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Tudod mi a "baj"... Hogy szeretem. És egyébként ezen kívül nincs semmi gond vele: dolgozik, átlag napi 15-16 órát, szóval rengeteget. Én elhiszem, hogy vágyik arra is, hogy a barátaival legyen, ezen a lányon kívül pedig a többi exével is találkozhat anélkül, hogy ott lennék. De ezzel a lánnyal kapcsolatban már ferdített egyszer, így érzékeny vagyok erre a témára. Ahogy szóba kerül az a lány, egyből a ferdítése, a hazugságok jutnak eszembe róla. Alapvetően nem a lánnyal van bajom, mert személyesen is ismerem - hanem a hozzá kapcsolódó hazugságokkal van problémám, melyet párom magának köszönhet. Nem akarom kidobni, bár az eszem azt mondja, hogy tegyem meg. Inkább a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne ezt helyre hozni?
2010. dec. 29. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!