Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit számít ha beleszól az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit számít ha beleszól az életembe? Akkor gondol még rám a továbbiakban?

Figyelt kérdés
Összevsztünk a barátommal,mert nyomasztó voltam az utóbbi időben.Kérte hagyjak neki időt gondolkodni.Viszont mikor elmeséltem telefonon, hogy közben beiratkoztam esti suliba, egyből lebeszélt róla, hogy az mettől meddig tart órában, és nem lesz jó,mert a munkahelyemen nem fogják elfogadni,hogy állandóan igazolást kérek a suli részére az elmaradásom miatt. Akkor reménykedhetek,hogy akar még valamit? nagyon elvan fordulva most tőlem, félek is hogy lesz e még valami belőle :( Pedig én mondtam neki,hogy még jó is mert legalább ritkábban találkozuk,lesz ideje egyedül lenni,vagy a haverokra,ha sok vagyok neki, erre meg azt mondta az sem jó,mert ha normális vagyok vele akkor mindig velem akar lenni.Most meg megijedt,hogy elveszít? vagy mi? Pedig már 3 napja leráz folyamatosan...
2010. aug. 22. 00:00
 1/10 anonim ***** válasza:
3 napja? Akkor még nem is régen. Ha akar valamit úgyis megoldja.
2010. aug. 22. 00:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Melinda tevagyaz? :O
2010. aug. 22. 00:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Mért ki az a Melinda? :)
2010. aug. 22. 00:26
 4/10 anonim ***** válasza:
bocsi haverom csajávval is ez a helyzet ugyen ez :D
2010. aug. 22. 00:30
 5/10 A kérdező kommentje:
durva!és mit akar a csávó? lehet segíthetsz nekem is
2010. aug. 22. 00:32
 6/10 A kérdező kommentje:
tehát ha te vagy a haverja, akkor tudhatsz valamit a csávó elképzeléseiről.Ha hasonló,lehet még nekem is segít.Köszi!
2010. aug. 22. 00:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon én is szerelmes vagyok a legtöbb gyk-s kérdezőbe. Én is tanácsokat adok.
2010. aug. 22. 08:49
 8/10 anonim ***** válasza:
nem haverom... igazából bátyám...
2010. aug. 22. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
ha akarsz írj privátot felveszlek msnre és elmesélem talán tudok segíteni mert télleg ugyan ez velük a szitu
2010. aug. 22. 21:58
 10/10 A kérdező kommentje:

SZia!

Írtam priviben,de még múltkor is,mielőtt ide írtam volna neked! Nézd meg! Köszi előre is a választ! Ja és durvát ne írj,mert a lelkivilágom most nagyon érzékeny, ebben a tudatlan,bizalmatlan helyzetben,mert szeretem! :(

2010. aug. 23. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!