Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rossz érzés, hogy beleszól, de nem tudok mit tenni 15 éves fejjel. Vagy szerintetek igen?
Van 2 srác, egyikbe úgy érzem, hogy szerelmes vagyok, de anyám beleszól, és megismerte a másikat, akire azt mondta, hogy vele jöjjek össze.
Tegnap a másikra azt mondta, hogy vele nem járhatok, mert ilyen nyomi, olyan ronda.. végülis, hogyha ez a srác nem lenne egész nyáron angliában, akkor összejöttem volna már vele, de így..nem akarok egész nyáron utána epekedni..viszont a másik gyerek, tényleg aranyos meg kedves, meg nem nőcsábász, mint az, aki kell nekem..
na jo ezt szépen leírtam. az van, hogy van egy helyes, aranyos, jógyerek.. akire anya igent mondott.
meg van egy másik, aki nem vmi helyes, meg egy nőcsábász ezekmellett, de nekem a második kell..és enyém is lehetne, ha nem menne angliába
Gyakori kérdés ez itt a gyakorikérdéseken! :)
Adott a szitu: melyiket válasszam?:
-a vagány, szépfiút, aki minden csajt csak kihasznál vagy
-a kedves, aranyos jófiút, aki nem igazán indítja be a fantáziámat
Ilyen fiatalon nyugodtan válaszd azt, aki jobban bejön. Majd tanulsz belőle, ha nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogyan elképzelted, és legközelebb már a szíved is a másikat fogja diktálni. Addig meg mondhatunk mi, de akár anyud is akármit.
Édesanyád, függetlenül attól, hogy beleszól, a javadat akarja és nem akarja, hogy a nőcsábász téged is kihasználjon. Magyarázd meg anyudnak, hogy azt, hogy kivel jársz, te döntöd el. Elmondhatja a véleményét, de a döntés a tied. Bízzon benned és hagyja, hogy éld az életed és egyedül tapasztald meg a jó és a rossz dolgokat annak érdekében, hogy a jövőben bölcsebb légy.
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00
+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!