Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi játszódik le annak a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi játszódik le annak a nőnek a fejében, aki azt mondja, hogy azért szakít, mert egyedüllétre van szüksége, de nem tudja, hogy 2-3 hónap múlva hogyan fog érezni?

Figyelt kérdés
Lányok? Ilyenkor mi van a fejében? Nem azért, mert nem szeret, nem azért, mert különösebb baja van, csak úgy hirtelen sok lett az állandó együttlét vagy valami ilyesmi. Szeretném kérni a kedves válaszadókat, hogy lehetőleg jobban kifejtett, mélyebb tartalommal megtöltött válaszokat adjanak, amiből tudok építkezni. Köszönöm!
2014. jún. 2. 14:11
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az értelmes választ! Egy dolgot nem értek, bár nem feltétlen ellentmondás az életben, lehet, hogy csak az én fejemben az, de ő szorgalmazta az összeköltözést még kb. másfél hónap után. Azt elismerem, hogy ezzel kapcsolatban nem úgy haladtak a dolgok, ahogy kellett volna, ki lett tolva a határidő és a lakás szerzés nem úgy haladt a szakítás előtt sem, ahogy esetleg ő gondolta, hogy ez milyen rugalmas és az első valamire való lakást megvesszük. Én megfontoltabb vagyok, azt mondta, hogy ő nem ilyen, hanem elhatároz valamit és megcsinálja. Magyaráztam, hogy lakást venni nem annyi, mint egy kiló kenyeret, hanem sok mindent kell mérlegelni, de szerintem ez sem akkora probléma, hogy ne lehessen megbeszélni. Az egyik tippem a sok közül, hogy ettől is megijedhetett...
2014. jún. 2. 15:59
 22/32 anonim ***** válasza:
ő mennyit tett volna a lakásba? nagyon könnyen megúszhatod anyagilag a leégést! sok nő csak erre megy.
2014. jún. 2. 16:29
 23/32 anonim ***** válasza:
20-as voltam. Elvileg ellentmondás, hogy először nagyon hamar össze akart költözni, most pedig nem. Amúgy rögtön saját lakásban gondolkodtok? Lehet, hogy elsőre egy albérlet is megfelelő lenne. Ugyan "pénzkidobás", de ki lehet próbálni, hogy tényleg működik-e. Ha minden OK, akkor még mindig lehet saját lakást venni. Ha viszont felvesztek egy lakáshitelt és utána szakítotok, az elég macerás. Továbbra is azt tanácsolom, hogy az illetékestől próbáld megérdeklődni, hogy mi az igazi probléma.
2014. jún. 2. 16:31
 24/32 anonim ***** válasza:

előbb kell összeköltözni egy évre, utána lakást venni! kerültek már így haverok utcára. ez is lehetett a baj, ha nem volt benne sok pénze. nem tudta volna levenni pénzzel

30+F

2014. jún. 2. 16:33
 25/32 A kérdező kommentje:

Nagyon elmentünk egy irányba. Ez a lakás téma tiszta sor volt. Én veszem, mert amúgy is vennék, ha vele, ha nélküle. Ha utána szétmenés lett volna, ő megy a szülői házba vissza, én maradok a sajátomban. A véleményét kikértem, ezért is volt, hogy megnéztünk közösen is, ugyanis hosszú távra terveztem vele, így úgy gondoltam, hogy feleljen meg az ő ízlésének is. Azt nehezményezte, hogy sokat gondolkozok és ebből szerintem továbbgondolt és felépített egy csodálatos rendszert a fejében, hogy ebből kifolyólag másban is ilyen megfontolt típus vagyok és ebből láss csodát, az a következtetés lett, hogy valószínűleg velem nem lehet együtt élni, mivel nem az a "hűbelebalázs" típus vagyok, mint ő.

De ezt tisztáztam vele, hogy a pénz az enyém, a kéró az enyém és ha együtt maradunk és több év múlva közösen veszünk nagyobb házat már egy családnak, az nyilván közös pénzből lesz....továbbra is mondom, nem az anyagi részével van a probléma, hanem - és ez megint csak tipp - az elvi részével. Itt kiütközött nála valami különbségérzés és ettől elmenekült.

2014. jún. 2. 16:50
 26/32 A kérdező kommentje:
20-as! Köszönöm! Ezen vagyok, ha majd fel tudom venni vele a kapcsolatot, csak még várok egy kicsit. Még alig két hete, hogy megszűnt a kommunikáció teljesen.
2014. jún. 2. 16:51
 27/32 anonim ***** válasza:

sejthető volt!

jobb ha tudod, hogy az új családjogi törvények szerint szerződés nélkül hiába a te pénzedből vetted! pár év és felesbe kerül :D köss ki szerződést erről ha visszajön hozzád. kiderül miért is akart téged!

arra van új törvény, hogy kirabolják a férfiakat. ilyen bizonytalan, kiszámíthatatlan nőt el ne vegyél. még az együttélés is veszélyes az új törvény alapján a tulajdonodra

2014. jún. 2. 21:03
 28/32 anonim ***** válasza:
az új polgári törvénykönyvre gondoltam, de nem találom a hírt. ennyire nem rossz a helyzet ahogy az előbb írtam, de járj inkább utána
2014. jún. 2. 21:09
 29/32 anonim ***** válasza:
2 hete nem áll szóba veled? Szerintem felejtsd el ezt a lányt.
2014. jún. 3. 12:05
 30/32 A kérdező kommentje:
2 hete nem kerestem...utcán futottunk össze
2014. jún. 3. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!