Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi játszódik le annak a nőnek a fejében, aki azt mondja, hogy azért szakít, mert egyedüllétre van szüksége, de nem tudja, hogy 2-3 hónap múlva hogyan fog érezni?
előbb kell összeköltözni egy évre, utána lakást venni! kerültek már így haverok utcára. ez is lehetett a baj, ha nem volt benne sok pénze. nem tudta volna levenni pénzzel
30+F
Nagyon elmentünk egy irányba. Ez a lakás téma tiszta sor volt. Én veszem, mert amúgy is vennék, ha vele, ha nélküle. Ha utána szétmenés lett volna, ő megy a szülői házba vissza, én maradok a sajátomban. A véleményét kikértem, ezért is volt, hogy megnéztünk közösen is, ugyanis hosszú távra terveztem vele, így úgy gondoltam, hogy feleljen meg az ő ízlésének is. Azt nehezményezte, hogy sokat gondolkozok és ebből szerintem továbbgondolt és felépített egy csodálatos rendszert a fejében, hogy ebből kifolyólag másban is ilyen megfontolt típus vagyok és ebből láss csodát, az a következtetés lett, hogy valószínűleg velem nem lehet együtt élni, mivel nem az a "hűbelebalázs" típus vagyok, mint ő.
De ezt tisztáztam vele, hogy a pénz az enyém, a kéró az enyém és ha együtt maradunk és több év múlva közösen veszünk nagyobb házat már egy családnak, az nyilván közös pénzből lesz....továbbra is mondom, nem az anyagi részével van a probléma, hanem - és ez megint csak tipp - az elvi részével. Itt kiütközött nála valami különbségérzés és ettől elmenekült.
sejthető volt!
jobb ha tudod, hogy az új családjogi törvények szerint szerződés nélkül hiába a te pénzedből vetted! pár év és felesbe kerül :D köss ki szerződést erről ha visszajön hozzád. kiderül miért is akart téged!
arra van új törvény, hogy kirabolják a férfiakat. ilyen bizonytalan, kiszámíthatatlan nőt el ne vegyél. még az együttélés is veszélyes az új törvény alapján a tulajdonodra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!