Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi játszódik le annak a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi játszódik le annak a nőnek a fejében, aki azt mondja, hogy azért szakít, mert egyedüllétre van szüksége, de nem tudja, hogy 2-3 hónap múlva hogyan fog érezni?

Figyelt kérdés
Lányok? Ilyenkor mi van a fejében? Nem azért, mert nem szeret, nem azért, mert különösebb baja van, csak úgy hirtelen sok lett az állandó együttlét vagy valami ilyesmi. Szeretném kérni a kedves válaszadókat, hogy lehetőleg jobban kifejtett, mélyebb tartalommal megtöltött válaszokat adjanak, amiből tudok építkezni. Köszönöm!
2014. jún. 2. 14:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Szerintem van remény, mert nem rögtön a végét mondta ki. Így van esély.

Második voltam.

2014. jún. 2. 14:28
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez hasznos válasz volt és nem azért, mert valamennyire pozitív, hanem mert kifejtett és összeszedett. Összeköltözés tervben volt pár hónap múlva, szóval nem valami szórakozás volt.
2014. jún. 2. 14:30
 13/32 anonim ***** válasza:
41%

Hosszú ideje, tulajdonképpen évtizedek óta tanulmányozom a női nem viselkedését, a női agy működését, és nem állítom, hogy biztosan igazam van, de szerintem ez a legvalószínűbb: nem tudja, hogy mit akar az élettől.

Céltalanul tengeti napjait, csak úgy van. Feltételezem, hogy nem kellett küzdenie érted, és a kapcsolat érdekében sem tett keresztbe két fűszálnál többet. Imponált neki, hogy valaki tepert érte, hát akkor legyen - gondolta - és igent mondott a kapcsolatra. Végül is unalmas óráit egész jól kitöltötted, mentetek ide-oda, látott ezt-azt, (most attól függetlenül, hogy te fizetted-e; de azért remélem általában feleztetek), de ezt a langyos állapotot is meg lehet unni. Valószínűleg ezért nem fogja fel, hogy mekkora fájdalmat okoz, és hogy milyen pofátlan dolog talonba rakni a másikat, és ezért nem tud normális magyarázattal szolgálni.

Vannak emberek, akik komoly kapcsolatra vágynak, mások csak kalandokat, románcokat keresnek - ezzel sincs semmi baj, de legalább találja ki, hogy melyiket akarja, és tegye egyértelművé a választott számára.

A másik lehetőség, hogy titkol valamit, de úgy tippelem, hogy itt nem ez a helyzet, hanem egyszerűen nincs tisztában önmagával se. Hány éves egyébként a nő?

2014. jún. 2. 14:35
 14/32 A kérdező kommentje:
23 éves és a "valamit titkol" érzés bennem van. Családi ráhatásra tippelnék. Egyébként 1,5 hónapot várt rám, amíg ismerkedtünk, mert akkor még én nem tudtam, hogy mit akarok, aztán összeszedtem magam és elhatároztam, hogy megvan az igazi és ő kell csak ezután. Így lett egy elég komoly kapcsolat, de a "nem tudja, hogy mit akar az élettől" mondatot én is mondtam neki. Nem nagyon tetszett neki, pont ezért talált be....
2014. jún. 2. 14:39
 15/32 anonim ***** válasza:

14: és kellett is valamit tennie, vagy csak várt?

Sajnos sokan élnek így ebben a korban is, pedig szerintem 18, de legkésőbb 20 éves korra már egy értelmes embernek el kéne tudni döntenie, hogy mit is akar.

2014. jún. 2. 14:42
 16/32 A kérdező kommentje:
Várt amíg én a gondolataimat raktam rendbe. Nem ígértem semmit, hanem őszintén mondtam, hogy nem tudom, hogy csajozni akarok-e még vagy olyan komoly kapcsolatot, amire akkor neki volt igénye. Várta türelmesen, hogy keveset kommunikáltunk, keveset találkoztunk, mert az ő szavaival élve "meglátta bennem a lehetőséget".
2014. jún. 2. 14:47
 17/32 anonim ***** válasza:
Csak duma. Egyszerűen nem őszinték. Húzzák az időt mikor már most tudják h a kapcsolatnak annyi.
2014. jún. 2. 15:07
 18/32 22L ***** válasza:
Én most pont ugyan ezt csináltam...elköltöztem tőle...mert nem tudom eldönteni hogy mi legyen...
2014. jún. 2. 15:08
 19/32 A kérdező kommentje:

Ő egy pár hónapja nagyon tudta, hogy mit akar, sőt még pár hete is. Összeköltözni, együtt élni, majd valamikor házasság, stb.

Hol tart a történet utolsó válaszoló, mi van a fejedben?

2014. jún. 2. 15:10
 20/32 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy nincs általános válasz erre. Mindenképpen az érintett hölgyet kellene erről megkérdezni. Az alapján tudok válaszolni, amit én is átéltem. Szerintem pont az összeköltözésnél van a kutya elásva. Megijedhetett. Nem is feltétlenül az összeköltözéstől, hanem attól, hogy az összeköltözés már azt jelenti, hogy ez a kapcsolat bizony komoly. Nincs több első randira készülődés, nincs több új kezdődő szerelem, annak minden izgalmával és szépségével együtt. Nincs többé első csók, első szex, nincs több büntetlenül átflörtölt éjszaka. Nem kell többé a randikat várni, nem kell többé visszafelé számolni a napokat, hogy mikor alhattok újra együtt. Ezeknek a dolgoknak elvész a varázsa. És ez rémisztő lehet. Elgondolkodik az ember, hogy vajon nem hagyott-e ki valamit, mielőtt elkötelezte magát. Mi az értékesebb? Szabadon élni a világunkat, vagy elfogadni egy társat? Miről kell lemondani, ha van egy állandó partnerem, és mit kapok cserébe? Képes leszek ezzel az emberrel leélni az életemet? Ha nem, akkor milyen bonyodalmakkal jár majd egy szakítás? Összeköltözésnél azért már picit bonyolultabb a képlet, mint járásnál. Én az őszinte kommunikációt javaslom. Nálunk sokat segít, hogy el tudjuk mondani egymásnak a férjemmel, hogy mi bánt minket, mik a félelmeink. Általában sikerül megnyugtató megoldásokat találni a problémákra. Próbálj meg beszélni a barátnőddel. Vagy hajlandó a hölgy őszintén elmondani neked az aggályait, vagy jobb, ha továbbállsz. Szerintem a szünet nem old meg semmit. Ha nem hajlandó veled őszintén megosztani a gondolatait, akkor megette a fene az egészet. Ha sikerül vele beszélned, hallgasd végig akkor is, ha fáj, amit mond. Ne veszítsd el a fejed, akkor se, ha kiderül, hogy megcsalt, akkor se, ha kiderül, hogy már egyáltalán nem akarja veled folytatni. Nem lesz könnyű, de mindenképp megéri. Akármi az eredmény. Sok sikert, erőt és kitartást! 25/N
2014. jún. 2. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!