Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi játszódik le annak a nőnek a fejében, aki azt mondja, hogy azért szakít, mert egyedüllétre van szüksége, de nem tudja, hogy 2-3 hónap múlva hogyan fog érezni?
Szerintem van remény, mert nem rögtön a végét mondta ki. Így van esély.
Második voltam.
Hosszú ideje, tulajdonképpen évtizedek óta tanulmányozom a női nem viselkedését, a női agy működését, és nem állítom, hogy biztosan igazam van, de szerintem ez a legvalószínűbb: nem tudja, hogy mit akar az élettől.
Céltalanul tengeti napjait, csak úgy van. Feltételezem, hogy nem kellett küzdenie érted, és a kapcsolat érdekében sem tett keresztbe két fűszálnál többet. Imponált neki, hogy valaki tepert érte, hát akkor legyen - gondolta - és igent mondott a kapcsolatra. Végül is unalmas óráit egész jól kitöltötted, mentetek ide-oda, látott ezt-azt, (most attól függetlenül, hogy te fizetted-e; de azért remélem általában feleztetek), de ezt a langyos állapotot is meg lehet unni. Valószínűleg ezért nem fogja fel, hogy mekkora fájdalmat okoz, és hogy milyen pofátlan dolog talonba rakni a másikat, és ezért nem tud normális magyarázattal szolgálni.
Vannak emberek, akik komoly kapcsolatra vágynak, mások csak kalandokat, románcokat keresnek - ezzel sincs semmi baj, de legalább találja ki, hogy melyiket akarja, és tegye egyértelművé a választott számára.
A másik lehetőség, hogy titkol valamit, de úgy tippelem, hogy itt nem ez a helyzet, hanem egyszerűen nincs tisztában önmagával se. Hány éves egyébként a nő?
14: és kellett is valamit tennie, vagy csak várt?
Sajnos sokan élnek így ebben a korban is, pedig szerintem 18, de legkésőbb 20 éves korra már egy értelmes embernek el kéne tudni döntenie, hogy mit is akar.
Ő egy pár hónapja nagyon tudta, hogy mit akar, sőt még pár hete is. Összeköltözni, együtt élni, majd valamikor házasság, stb.
Hol tart a történet utolsó válaszoló, mi van a fejedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!