Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagálóm túl vagy pedig a párom aki nem túl kedves? Bőv. Lenn
Figyelt kérdés
Mindennap átmegyek hozzá ami egy félórás busz út. Nem szoktam érte hisztizni hogy nem megyek mivel szeretnék vele lenni...Ő körübelül ezekből az alkalmakból minden 2.nap elkisér a buszmegállóig ami abból áll hogy felszállunk egy buszra 10-15 perc és benn vagyunk onnan ő visszamegy haza én meg 20 perc és otthon... Mikor őt elkellett kisérnem dokihoz átmentem hozzá és onnan mentünk most engem kéne nő dokihoz és azt várja el, hogy márpedig én menjek át hozzá és majd onnan elmegyünk. 17/l vagyok ő egy 18 éves fiú. Köszi a válaszokat!2014. jún. 2. 10:35
11/11 anonim válasza:
Neki csak egy barátnő hasznos tulajdonságai kellenek így olvasva az egész sztorit:/ A szomszéd Juliska is megtenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!