Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kedves, aranyos, megértő, csendesebb lánnyal miért bánnak el mindig a fiúk?
Olyannak adsz bizalmat, aki nem érdemli meg, aki visszaél vele.
Ne csodáld.
3 féle fiú van.
1. a szemét:ez általában egómániás barom
2. a b*z!: aki vagy tényleg az vagy úgy viselkedik (páwák, stb..)
3. normális: ez már nagyon ritka mert vagy beleviszik a másik 2 csoportba vagy öket is a rosszabbik nök teszik tönkre
Mert ezek a lányok is a "rosszfiukra" buknak, aztán csodálkoznak...
Nem kell csodálkozni, hanem normális srácot választani. Ennyi.
a szerencsétlen lúzereket nem a nők teszik tönkre, hanem ők maguk szánalmasak gyárilag, és képtelenek feldolgozni az esetleges csalódásokat. nem kéne másra kenni a jellemhibájukból fakadó nyomorukat. röhögnöm kell az ilyenektől, "jaj a gonosz nők tönkretettek". növessz már gerincet, ember.
+1
A fiúknak szerintem két csoportjuk van
1. Hűségesek
2. Nem hűségesek
És ez bizony a legkevésbé vág egybe a Gyk-n elképzelt jófiú-rosszfiú kettőssel. Ehhez pont elég végignézni a 10 000 000 "ronda vagyok, de jócsajt szeretnék" és "ronda vagyok, miért a ronda lányoknak jövök be, pedig jócsajt szeretnék".
A magukat jófiúnak tartó, itt nyígó arcok 99%-a valszeg tényleg bárkit elfogadna, akit azonban kb. 80%-uk azonnal és gondolkodás nélkül dobna, amint egy jobb is van a láthatáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!