Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kedves, aranyos, megértő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kedves, aranyos, megértő, csendesebb lánnyal miért bánnak el mindig a fiúk?

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 11:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Eddig a legszemetebb velem egy atomronda, ezer lány által friendzone-olt, öngyilkos hajlamú, magát nagyon rendesnek mutató srác volt."

Nekem is ilyesmi tapasztalatom volt hasonló alkatú sráccal.

2014. máj. 26. 16:01
 22/32 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ez az általános mindenkinél.

Kiselőadást tudok tartani azokból a srácokból, akik valaha fiú barátaim (vagy inkább "haverjaim") voltak, és belém szerettek. Egy percre sem bántam meg, hogy elküldtem őket. És képzeld, volt olyan közöttük, aki kifejezetten jóképű volt, mégis egyszerűen értékelhetetlen. És nem, nem azért, mert nem volt pénze...

2014. máj. 26. 16:33
 23/32 anonim ***** válasza:
Miért?
2014. máj. 26. 16:37
 24/32 anonim ***** válasza:

Az a baj, Blessed, hogy gyakran még saját magatoknak is ellentmondtok (épp 5 perce világítottam erre rá az egyik díszpintynél). Például: egyszer azt írjátok, hogy nesíránkozzon, keressen, kutasson, csajozzon, próbálkozzon, toronyóra-lánccal. Rá 2 napra pedig már ezért ekézik a pasasokat, hogy olyan idegesítő ahogy nyomulnak, próbálkoznak, be is tudom linkelni, ha érdekel.

Ezek után úgy voltam vele, hogy menjenek a jó...[insert random szaftos káromkodás here]

2014. máj. 26. 17:08
 25/32 anonim ***** válasza:

"Az a baj, Blessed, hogy gyakran még saját magatoknak is ellentmondtok (épp 5 perce világítottam erre rá az egyik díszpintynél)."

Én nem mondok magamnak ellent. És ne beszélj hozzám többesszámban, semmi közöm a többi emberhez, akivel társalogsz.

". Például: egyszer azt írjátok, hogy nesíránkozzon, keressen, kutasson, csajozzon, próbálkozzon, toronyóra-lánccal. "

Igen, és?

"Rá 2 napra pedig már ezért ekézik a pasasokat, hogy olyan idegesítő ahogy nyomulnak, próbálkoznak"

Mikor írtam én ilyet? Kezdesz szánalmas lenni...

El sem mondtam, hogy mi volt a problémám azokkal, akikről írtam az előző kommentemben. Hát, elárulom, hogy nem azzal idegesítettek fel, hogy nyomultak, próbálkoztak! Szóval a semmiért ugatsz nekem.

Fogd fel, hogy akikkel nap, mint nap beszélsz, nem ugyanazok a nők, hanem mindegyik egy külön személyiség különböző tapasztalatokkal.

Így magasról lekakilom, hogy mit linkelsz, hogy más nők mit írnak. Ha velem beszélsz, akkor ne mások irományait hozd fel!

2014. máj. 26. 17:39
 26/32 anonim ***** válasza:
Én csak azt írom amit tapasztalok/olvasok. Ha nem inged, ne vedd magadra és kész.
2014. máj. 26. 17:41
 27/32 anonim ***** válasza:

Rendben, ez így már mindjárt korrekt. Csak akkor ne vetítsd rám!

Meg amúgy honnan tudod, hogy ugyanazok a nők fikázzák a próbálkozó srácokat, akik ezt javasolták nekik?

2014. máj. 26. 18:03
 28/32 A kérdező kommentje:
Beszéljétek meg ezt privátban!
2014. máj. 26. 18:04
 29/32 anonim ***** válasza:

Ó, a százalékokból! :D onnan tudom :)

De igaza van a kérdezőnek. Hogy a kérdésre válaszoljak, nagyon rossz helyen ismerkedtél, és a lehető legrosszabb illetőknek adtál esélyt.

2014. máj. 26. 18:07
 30/32 anonim ***** válasza:

Mert nem lehet több embernek ugyanaz a %-a? :D

Amúgy én is linkelek valamit:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ez az eredménye a sok szélsőséges témázásnak a nők elvárásairól...

2014. máj. 26. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!