Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házban lakok egy fiúval, aki nyomul rám állandóan. Mit tegyek?
Egy házba lakunk, már régóta mondja, hogy tetszek neki. Mikor meglát, mindig mondogatja, hogy milyen gyönyörű vagyok ma reggel, néha egyszerűen megölel, miközben próbálok kiszabadulni az öleléséből, de ő erősebb. Valamikor karon ragad és elkezd puszilgatni. Mikor egyszer késő este volt, megkérdezte, lenne-e kedvem az ágyban paplant döngetni.
Mondtam neki, hogy nem az esetem és lehet a kapcsolatunkból sima barátság, de nem érti meg. Nagyon zavaró, hogy néha csak elkap és elkezd simogatni. És mi van, ha egyszer beránt a lakásába? Nagyon félek, gondolkoztam, hogy ki hívom a rendőrséget, de egyéb okok miatt meggondoltam magam. Kinek szóljak és mit csináljak? Hogyan értessem meg vele, hogy ne nyomuljon?
tölts vele egy hétvégét, szexeljetek
jobban megismer utána hanyagolni fog
Javaslok egy elektromos sokkolót.
Vagy hasonló eszközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!