Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek mit érezhet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek mit érezhet? Remélem nem szerelmet:S

Figyelt kérdés
van egy srác, akivel pár hete járok, akkor is ismertem meg. azt mondta, hogy rég érzett úgy lány iránt, mint irántam. a barátai meg azt mondták, hogy egész nap rólam beszél. lehet, hogy már szerelmes? én elvagyok vele, de még kicsit sme vagyok szerelmes..
2009. dec. 31. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
mért vagy vele ha nem érzel szerelmet és azt reméled h ő sem szerelmes?
2009. dec. 31. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
atól hogy nem vagy szerelmes belé,nem lehettek együtt?!ne legyél már ennyire buta,de elnézést,akkor senki sem lehetne senkivel,csak azok akiknél szerelem volt első látásra.....remélem nem volt túl zavaros.
2009. dec. 31. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért jársz vele, hogy elmondhasd, hogy van valakid? bocs, de nekem ez jön le, ha így reménykedsz:/
2009. dec. 31. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
igen,feltehetőleg szerelmes beléd nagyon,de hát ez fúúú milyen ciki dobd a fenébe ,ezt érdemli meg a mai világ erről szól.
2009. dec. 31. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Az nem gáz ha úgy érzed h ez majd nálad változhat. Ha gondolod h képes leszel majd megszeretni, ak csak mondd neki h te még nem vagy biztos az érzéseidben (nem muszáj mondani de azért ha rákérdez áruld el). Viszont ha tényleg nem érzel iránta semmit és valúszínű h nem is fogsz, ak inkább szakíts vele minél hamarabb sztem. Remélem segítettem :D:D

Am meg igen, szerelmes beléd. Ez 100%.

2009. dec. 31. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Hülye vagy? Minek jártok együtt, ha nem vagytok szerelmesek egymásba?
2009. dec. 31. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
aztán jön majd az újabb kérdés hogy miért hajtanak el a nők amikor szerelmes vagyok beléjük, miért az kell nekik aki nem is szereti őket csak kihasználja. szerintem az ilyen kérdések hátterében is ilyen esetek állnak, persze ettől még ha nem szereted szakits vele inkább (márha ugyérzed nem is fogod tudni megszeretni).
2009. dec. 31. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!