Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érezhet valaki valóságos...

Érezhet valaki valóságos szerelmet/szeretetet egy sztár iránt?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly. Szóval eléggé szerettem egy hírességet (aki tényleg nagy ember volt, nem fogom megnevezni)és hogy, ez egy beképzelt érzés (rajongás) vagy tényleg lehet igazi szeretet? Mert mióta őt ismerem, úgy érzem, hogy eléggé megváltoztam beülről, mert nagy hatással volt rám.
2010. ápr. 22. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Hatalmas mértékű rajongás inkább, esetenként előfordul hogy beleszeretsz egy képzelt emberbe, akit ahoz a sztárhoz csatolsz...hiszen gondoljbele. nem ismered, nemtudhatod milyen, így csak idealizálod, és a saját magad által kialakított képedbe szeretsz bele.
2010. ápr. 22. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Mondd hogy nem Michael Jacksonba vagy te is szerelmes!
2010. ápr. 22. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak erős rajongás. Vagy amiatt az első mondott, h abba a karakterbe vagy szerelmes, akit hozzá társítasz. Bár az sem igazi szerelem szentem...
2010. ápr. 22. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Bocs, elírtam: *Vagy amiatt, amit az első mondott
2010. ápr. 22. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel nem ismered személyesen, tehát a szerelem már eleve ki van zárva.

Ha mégis ismered, (teszemazt általános iskolai osztálytársad volt és később lett sztár) akkor természetesen meglehet, hogy szereted, de szerintem a te eseteden az első lehetőség áll fenn.

2010. ápr. 22. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg tökre remélem h Michael Jackson az :D
2010. ápr. 22. 16:49
 7/10 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? lány vagy? lehet hogy ismerlek:P
2010. ápr. 22. 17:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Michael Jackson az. És nem vagyok belé szerelmes. De nagyon nagy tisztelettel és szeretettel gondolok rá. Nagyon sok interjút láttam tőle, és eléggé ismerem az életét. A zenéjét is imádom, és nagyon sajnálom, hogy meghalt. Ennyi.
2010. ápr. 23. 08:20
 9/10 anonim válasza:
Robert Pattinson. Imádjuk EGYMÁST!!!! (nem vicc) XDXD
2010. júl. 30. 19:32
 10/10 anonim ***** válasza:
ba+ téll lehet ismerlek!!!!
2010. aug. 1. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!