Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lehet ez köztünk?
Figyelt kérdés
van egy osztálytársam akivel 2 éve járok egy osztályba és ő kb a legnépszerűbb, legjobban kinéző pasi..és persze nekem nagyon bejön...egy osztálykiránduláson együtt aludtunk és smároltunk..de teljes titokban beszélünk mindenről..azóta is folyamatosan érzek szeuxális feszültséget közöttünk..de ez csak úgy nyilvánul meg hogy egy egy buliban smárolunk..táncolunk együtt vagyunk..senki sem tud róla..a mostani osztálykiránduláson már majdnem eljutottunk a szexig(csak petting volt végül), csak azért nem mert nem volt megfeleleő hely és alkalom..de azóta is flörtölünk suliban meg ilyesmi..de mégsem merjük senkinek elmndani..az első smárolás óta neki volt 2barátnője is, de miután szakított velük mindig nálam kötött ki..most nincs senkije..és nem is beszélünk erről a témáról..szerintetek mit érezhet? sokat beszélgettünk erről..és egyikünk sem tudja a választ mi lehet köztünk..de mégis lehet bármi esély egy kapcsolatra? eléggé különböző "világban" élünk..más a lakóhelyük és a baráti körünk is..2014. máj. 31. 16:44
3/11 anonim válasza:
"ha nincs ló, jó a szamár is" - most te töltöd be a szamár szerepét
4/11 Naif_Hazazi válasza:
ez a tipikus "ha ló nincs szamár is jó" esete. és te vagy a szamár drága. melletted volt 2 barátnöje és visszament hozzá, magyarul ök lerázták és visszament a biztoshoz. nema legjobbhoz hanem a biztoshoz. fel kell világositsalak te drága, álomvilágban élsz babám, amint megleszel neki többet rád se fog nézni, max megleszel neki másodjára is, de nem fog menni érted fehér lovon vagy limuzinnal és visz a bálba mint az ótva amerikai filmekben. ez itt a való világ wake up...
5/11 Naif_Hazazi válasza:
érdekes, nem csak én látom igy...
6/11 Naif_Hazazi válasza:
de egyszerre irtuk és pedig én nem láttam az elözö irást:D
7/11 anonim válasza:
ha nincs ló jó a szamár is. Tehát ha épp nincs senkije akkor éppen jó vagy neki egy kis szórakozásra. Nem vesz Téged komolyan.
19/L
8/11 anonim válasza:
Erre mondják, hogy ha ló nincs, jó a szamár is.
10/11 A kérdező kommentje:
nem élek teljesen álomvilágban, én is erre gondoltam az első alkalmak után..de vagyok annyira naiv hogy elhiszem amiket mond..mert azt mondta hogy ő is érzi ami van köztünk de nem tudja mi ez..és azt is közölte hogy nem akar kapcsolatot egyelőre..és a fő indok amiért hiszek neki az az hogy rengeteg embert megkaphatna (mert néz ki és viselkedik annyira jól) arra hogy enyhítse bánatát a barátnői után..pl olyanokat akiket csak egy éjszakára ...és mégis nálam köt ki, pedig ól tudja hogy legalább 2 évig még minden egyes nap találkozunk..
2014. máj. 31. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!