Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakar használni, vagy komolyan gondolja?
barátommal most vagyunk 1 hónaposak, de gyakran filózom azon, h csak kihasznál... állítólag exével azért szakítottak 1 év után, mert a csaj szülei ellenezték a pettinget. mi meg még csak 1 hónapja járunk, de fogunk pettingelni köv. talinál. ő hozta fel ezt, persze nem zavar, csak elgondolkodtat, h ha az exére 1 évet is várt, akkor velem miért akarja ilyen hamar? másik gondom, amit előző kérdésemben is leírtam, nem olyan részletesen, h nagyon sok lánnyal jóba van, minden nap beszél velük, de ezt nekem el is mondja, pl. azzal az exével is tartják a kapcsolatot, puszipajtások, aminek nagyon nem örülök. (barátom nem tudja, h én tudom, h valaha jártak) meg én eléggé figyelek a legapróbb részletekre is és pl. MSN-en legelőször tőlem köszön el, sokakkal beszél, én meg csak lesem, h na miért nem lép már ki, olyan mintha megvárattatna, vagy nem is tudom. az egyik haverja nőfaló, ez is zavar kicsit, de tudom, h nem vagyunk egyformák, én sem vagyok olyan, mint egyes bnőim... Karácsonyra vettem neki ajándékot, nem voltam benne biztos, h kellene ennyi idő után, de mégis vettem, ő nem vett. de ez az, ami a legkevésbé érdekel. de h ne csak rosszakat írjak, emellett nagyon kedves velem, amikor találkozunk, odafigyel és minden jó vele, csak kár, h exe SMS-e bezavart... legalábbis részemről zavaró. barátommal MSN-en beszélünk minden nap, ha elmegy valahova este, akkor mindig ír nekem SMS-t. kedveskedik lemezekkel, filmekkel is, amiket nekem ad.
bocsi, h ilyen hosszú lett, de nem volt még ilyen dolgom pasival, bár másmilyen se nagyon, előző, egyben első pasimban is csúnyán csalódtam, ezek után óvatosabb akarok lenni és nem szeretnék csalódni a mostani barátomban!
hány éves vagy? és ő?
amúgy hát... lehet hogy tényleg szüksége van már valami féle akcióra, ez nagyon sok idő szex nélkül. Az én barátom is nagyon sok exével tartja a kapcsolatot, ráadásul sok lány barátja van (és még jól is néz ki, meg jó a kisugárzása, tapadnak rá a lányok) de nem zavar, mert tudom, hogy én vagyok neki az igazi. Rövid ideje jártok még, annyira nem ismerhetitek egymást.. Légy türelmes... de azért nem gond, ha ilyenkor megmondod neki mi bánt, nem kell lerohanni, csak finoman. A karácsonyi ajándékot picit bunkóságnak tarotm, de lehet, hogy nem volt pénze, biztos szégyelli magát emiatt.. az én barátom pl. nem hozta el az ajándékomat mikor karácsony előtt találkoztunk én pedig letámadtam az enyémmel... mondta is hogy szégyelte magát amiért nem hozta. Amúgy az msn... ez nem feltétlenül jel, az én pasim (ne haragudj hogy vele jövök folyton de tapasztalat.. :D) szóval ő sose ír rám, de ezt a megismerkedésünk óta utálom ... :D de meg lehet szokni, attól még szeret :)
én 16 vagyok, ő 22. exe 15. az is még jó pont nála, h elég beszédes, sok dolgot megoszt velem, sokat tudok róla. ő ráadásul azt hiszi, h ő szedett fel engem, miközben nekem már előbb tetszett. az ajándékért bocsit kért, azt mondta, majd vesz, de éreztem, h ő nem fog venni :S jah, még nem mondtuk egymásnak, h szeretlek, lehet ennyi idő után nem is kellene, nem tudom :S
köszi, h írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!