Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem érti meg és megharagszik rám ti értitek?
több mint másfél éve vagyunk együtt 6 hónap után összeköltöztünk általában (vagy is mindig ritka ha nem) és 24/7-ben mindig együtt vagyunk én nagyon szeretem őt (ő is engem) a szüleim házában lakunk egyelőre (mert jó nagy is :D)
na de néha szeretnék kicsit magamba lenni úgy félrehúzódni mindentől filmezni magamban vagy csak úgy lenni
Nálunk nagyon fontos az őszinteség mindent elmondunk a másiknak és megbeszéljük (sokszor veszekedünk is mert mindketten erős jellemek vagyunk, mondjuk ez engem sokszor frusztrál is és már néha előtte rosszul érzem magam mielőtt felhoznám a témát mert tudom mi lesz :S)
és amikor felhozom a témát hogy mi lenne ha most hazamenne egy kicsit (mármint a szüleihez) akkor jön azzal hogy én már biztos nem szeretem mert nem akarok vele lenni meg hogy ő sose érez úgy hogy egyedül szeretne lenni meg hogy szerinte aki szeret valakit az sose akar egyedül lenni.... meg azt is mondta hogy mi lesz akkor ha már gyerekeink lesznek saját családunk házunk....
én 21 vagyok ő 20
mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!